Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Har Kanat Dikkat Etmek Lazım

Gönül
29 Ekim 2023 18:41

17 Ekim 2023'te doğum günümde Vip odayı kiralık. Müzisyenlerin ücreti 8 bin, oda 2 beş yüz yüzde 10 servis ücreti. 9 yaş çocuk, iki çocuk ücretsiz anlaştık. Hesap öderken çocuklar için ücret almayacağız, size ikramımız olsun. Dedikleri halde 3 çocuk için fix menü ücreti ve 6 bin küsur müzisyenler için fix menü ücreti aldılar. Ertesi günü gittim. Biz sizinle böyle konuşmadık. 10 bin fazla hesap almışsınız dediğimde, ama G**** hanım adet böyledir, müzisyenlerin yemeği size aittir. Bunu bilmeniz lazım diye beni küçümsediler üstelik. Ama ben eğer 10 bin TL fazla ücret ödeyeceksem, sizin bana bunu söylemeniz gerekiyor. Du diye üstelediğim için haklısınız dedi. Özür dilediler. Biz sizi bir akşam ailenizle misafir edelim dediler. Bende sürekli gittiğimiz yer olduğu için tatsızlık olmasın diye peki teşekkür ederim dedim ayrıldım. Bugün M***** beye geleceğimizi söyledim. Siz internette yorum yapmışsınız, sizi artık burada ağırlayamayacağız kusura bakmayın dedi. Yerin dibine girdim, ben böyle bir şey görmedim. İnanılır gibi değil. Geçerken yaptıklarını söyleyince müşteri kovuyorlar utanmadan pes. Ben böyle bir şey görmedim, duymadım. Bu yaşıma kadar nerelerde yedik içtik, pessss. Bu şekilde en 6 kişiden daha bu tarz sıkıntılar yaşadıklarına şahit oldum. Garsonlarda kaba, alkol kullanmıyorsanız hesap getiriyorlar. İstememden gitmeden önce kovulma ihtimalinizi bilin.

07 Ekim 2024 20:34

Kaya Royal Yanlış Yemek Verildi