Sunny TV Kendi Kendine Kanal Listesi Değişiyor

07 Nisan 2024 15:44

Sunny 49DAL08/0202 marka uydulu televizyonumda kanal sıralaması kendiliğinden karışıyor. Kanal listesinde 486 adet kanal varken, sıralı kanallar birden yok olup listede görünmeyen 490-491 gibi sıralara yerleşiyor. Doğal olarak liste 486 olduğu için 486'dan sonraki kanallar listesini göremiyorum ve kanal listesi karışıyor. Bu konuda yetkilileri aradığımda ise servis elemanı gönderip servis ücreti talebinde bulunuyorlar. Ticarette kullanıcı hatası olmayan, üretim kaynaklı sorunlar 'ayıplı mal' olarak değerlendirilmiyor mu? Ürettiğiniz bu hatalı yazılım veya donanım yüzünden bize neden ücret talep ediyorsunuz? Hatanızı gidermek yerine ücret talep etmenizi anlamıyorum.

19 Nisan 2024 12:55 (Şikayetten 11 gün sonra)

28416470 numaralı şikayet hakkında, Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, garanti prosedürleri hakkında bilgi verilmiştir. Değerli müşterimiz, Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

19 Nisan 2024 20:22

Burda garanti prosedürleri hakkından bahsedıyo biz burda prosedürden mı bahsettik :) bir çok kullanıcının konuda belirttiği kendi kendine kanal liste değiştirmesinden bahsettik ama neyse bunun için daha geri dönüş yapmanıza gerek yok bir daha ürününü kullanmaz yakınlarımıza da tavsiye etmeyiz olur biter

Merhaba sorunu çözdünüz bende de aynı sorun var Sunny televizyon pişmanlık

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sunny Kanal Listesi Bozulması

Ömer
20 Haziran 2024 10:58

Sunny TV'de Sürekli Sinyal Sorunu

Mevlüde
15 Nisan 2025 16:32

Sunny Televizyonum Kanalları Sürekli Siliyor ve Kullanılamaz Hale Geldi!

Edanur
13 Eylül 2025 21:46