Sunny TV Ekranı Bozuldu

08 Haziran 2023 11:07

Sunny marka televizyonu aldıktan 6 ay sonra ekranda hafif çizgiler çıktı daha sonra servisi aradım hafta içi geleceğiz dediler. Sonra beni arayıp pazar günü geleceğiz dediler. Bende pazar evde yokum dedim daha sonra beni hiç aramadılar ve TV ekranında donmalar başladı. Derken birdenbire TV ekranı tamamen bozuldu ses var görüntü yok videosunu çekip servise attım gelip TV yi götürdüler tamir edeceğiz dediler. Bende bu oyuncak değil bir sürü para verdim. En az beş altı sene sorunsuz çalışması lazım dedim değişim istiyorum. Tekrar aynı sorunla karşılaşmak istemiyorum dedim. Değişimi ilk 6 ay içerisinde yapabildiklerini söylediler. İnsanı esk yerine koyuyorsunuz ben tamirli mal isteseydim gider ikinci el alırdım bu mu ticaret anlayışınız yazıklar olsun hem malınız ayıplı çıkıyor hem de ekrana 6 ay garanti veriyorsunuz o zaman kitapçığın üzerine neden 2 yıl yazıyorsunuz Twitter'dan yurt dışı Sunny genel müdürlüğünede yazacağım bu şekilde

08 Haziran 2023 11:02

Sunny marka TV aldıktan beş altı ay sonra ekranda çizgiler çıktı bayiyi aradım pazar geleceğiz dediler pazar evde yokum dedim kimse bir daha aramadı daha sonra çizgiler ilerledi ve ekran komple gitti garantisi devam ederken servisi çağırdım değişim istiyorum dedim tamir yapabileceklerini söylediler kardeş ben tamirli mal isteseydim ikinci el alırdım insanı eşşk yerine koymayın değiştirin ya da paramı geri verin borcu bitmedi daha 5 taksitim var böyle saçmalık olmaz Sunny genel müdürlüğüne Twitter den aynı şekilde yazacağım ilgilenmezsseniz

profile profile
08 Haziran 2023 14:31 (Şikayetten 3 saat sonra)
08 Haziran 2023 16:21

Aradım aynı şeyleri söylüyorsunuz 6 ay geçtiği için değişim yapamıyormuşsunuz ben bugün tamir edilmesini kabul ettim diyelim yeni taktığınız ekranda 6 ay sonra bozulursa ve bu sürede garantimde bittiğinde ben ekranı cebimden yaptıracağım bunun farkındasınız ama işinize gelmiyor yani sizin sattığınız ürünü alan vatandaş 2 yıl bile sorunsuz kullanamıyor bu ticaret değil dolandırıcılık resmen

08 Haziran 2023 16:23

Oyuncak bile 6 ay sorunsuz çalışır sizin sattığınız televizyonun ekranı oyuncak ekranı kadar damı olamıyor

Ahmet
Ahmet

Kesinlikle ürünü aldım 5 ay içerisinde ekran problemleri yaşamaya başladım 3 aydır ekranın ortasında siyah kararmalar başladı iki ay önce garantisi bittiği için ücretli işlem almak istediler genel olarak Sunny markasında tüm şikayetler ekranla ilgili müşteri memnuniyet asla yok tercih edilmemesi gerektiğini öğrendiki

Baki
Baki

Sunny pişmanlıktır

Hakan
29 Ekim 2024 14:11
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
09 Mart 2024 23:24
Kasım sonuçtan hiç memnun değil

Kasım
25 Mayıs 2023 21:02