28 Kasım 2023 01:10

XQ115 numaralı Sunexpress Köln, Antalya uçağına bindik saygısız hostesler 20 dakika gecikme dediler ama 2 saat havada kaldık bizden önceki ve sonraki uçakların hepsi indi Antalya havalimanına hava şartları o kadar inilmeyecek değildi.
Mağdur kaldık 3 tane küçük çocuklarımla ve kardeşimle. İzmir'e indirdiler bizi herkese ekmek arası salam ve içecek dağıttılar bize hiçbir şey kalmadı denildi satın alalım dedik makinalar bozuktu.
Su istedik onu da vermediler getireceğiz dediler oyaladılar. Benim küçük çocuğum 5 yaşında su diye ağladı. Bu uçuştan dolayı oğlum korkmaya başladı.
Bizi alacak şoför 4 saatlik yoldan geldi Antalya'da bizi bekledi mağdur kaldı. Herkes çok korktu kimse bizden haber alamadı. Sonra bizi İzmir'den Antalya uçağına bindirdiler ve uçakta bizi 1 saat beklettiler. Başka yolcular alındı uçak fulldu. İnsanlar artık birbirleriyle kavga etmeye başladı. Uçak durduktan sonra herkes ayağa kalktı aşağıya inmek için merdiven gelecek dediler merdiven gelmesine rağmen 40 dakika gibi bir süre bekletildik. Uçaktan indik 1 saat bavulları bekledik çocuklarım ve ben perişan olduk böyle bir terbiyesizlik görülmemiştir. Tekrardan taksi ayarlamak zorunda kaldık bu tutarı ise 7000 TL taksiciye para vermek zorunda kaldık ve biz bunların geri karşılanmasını istiyoruz. Yoksa gerekli kuruluşlara başvurmak kalmak zorunda kalırız.

28 Kasım 2023 08:15 (Şikayetten 7 saat sonra)
Özlem
Özlem
28 Kasım 2023 15:37

Mailimden ulaşamazsınız telefondan her zaman bana ulaşabilirsiniz

04 Temmuz 2024 14:11

26 Haziran 2024 14:29
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 23:49
Sunexpress 15 Saat Uçak Kaldırmadı
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 16:15
Sunexpress Uçuşunda Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı