Suna Görer Güzellik Merkezi (Gebze) Güzellik Merkezindeki Görsel Paylaşımların Gerçekliği Tartışma Konusu

09 Mart 2024 12:24

Daha önce cilt bakımı ve manikür için gidip çok da memnun kaldığım bir işletme. Ancak yakın zamanda microblading yaptırmak için araştırmaya başladığımda sayfalarında paylaştıkları görsellerde bir gariplik sezdim. Paylaştıkları görseller çalıntı gibi duruyordu. Sayfaya mesaj atıp paylaştığınız görsellerin hepsi sizin merkezde mi yapıldı diye sordum. Evet hepsi kendi işlemlerimiz dediler. Google görsel arama ile birkaç paylaşımlarını arama yaptım ve resimlerin başka sayfalardan çalıntı olduğunu fark ettim. Ben kaşlarımı yaptırmak için gelecektim ancak bu resimler nedir diye sordum. Önce bir afallayıp bahaneler ürettiler. Daha sonra işletme sahibi K*** bey yazmaya başladı ve sen kimin köpeğisin gibi hakaretlerde bulundu. Buraya gelsene ağzından öpeceğim gibi çirkin şeyler söyledi ve beni direkt engellediler. Ne istiyorsun söyle verelim falan dedi. Oradan hizmet alan tüm danışanlara sesleniyorum görsellerin çoğu çalıntı. Sizde birkaç tanesini benim gibi Google görsel aramadan aratarak bulabilirsiniz.

Mira
Mira
09 Mart 2024 13:43
suna-gorer-guzellik-merkezi-gebze-guzellik-merkezindeki-gorsel-paylasimlarin-gercekligi-tartisma-konusu-1.jpg

Videoları bile çalıntı paylaşan sayfaya bakın

Esra sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 19:28
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Pink Art Beauty Center Güzellik Merkezinde Yaşanan Microblading Sorunu

21 Aralık 2023 19:02

12 Ağustos 2023 17:32
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Latife Beauty Microblading Hatalı İşlem

28 Şubat 2024 23:31