15 Şubat 2024 09:39

Oğlum 12.02.2024 tarihinde Sultanbeyli devlet Hastanesi Süreyyapaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi göğüs cerrahisi bölümüne bir ay dolmadan ikinci kez yatırıldı ve ameliyat edildi. Hastaneye yatırıldıktan sonra bugün dördüncü gün, oğlumun defalarca çölyak hastası olduğunu belirtmemize rağmen hâlâ yemek ve kahvaltı menülerinde normal yemek verilmektedir. Önceki yatış döneminde de hassasiyet gösterilmemişti. Baş hemşireye ben üç kez, eşim bir kez söylememize rağmen sorumluluklarını yerine getirilmemiş ve mağdur edildik. Sabah kahvaltı dağıtan bayan arkadaştan oğlum için iki kaşık salata rica ettim; 'listede isminiz yok' diyerek vermekten kaçındı. İki kaşık salatayı çölyak hastası oğluma, bir çocuğa fazla gördüler. Çok üzgünüm ve şikayetçiyim.

2- oğlumun yattığı 6. Kattaki 634 numaralı odanın camından rüzgar, Erciyes dağı'nın tepesi gibi ıslık çalarak içeri giriyor. Oda buz gibi; hemşire hanıma ilettim, 'evet, çok soğuk' dedi ve ısınmanın derecesini yükseltmemi söyledi. Camın içinde su birikmiş.

3- salı günü oğlum, ameliyata alınacak hastalar için üç, ziyaretçiler için dört asansör bulunan hastanede bulunuyordu ve beş asansör arızalıydı. Hasta asansörleri ve ziyaretçilerin kullandığı asansörler arasında sedye ile gidip gelerek ameliyathaneye çocuğu indiremedik ve hâlâ asansörlerin çoğu arızalı. İnsanlar ve hastaların çoğu merdivenleri kullanmak zorunda bırakılmış; hastane sahipsiz ve kendi kaderine bırakılmış gibi görünüyor.

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 14:51

Hemşire İlgisizliği Ve Çocuğumun Yaşadığı Korku

15 Aralık 2024 01:06
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Doktorun Kabalığı İftirası İşini Yapmaması!

11 Ocak 2024 17:36

Hastanede İlgisizlik Ve Tedavi Eksikliği