Merve sonuçtan hiç memnun değil

Sultan Hastanesi Özel Hastanede Bebek Hastaya Yapılan İhmaller

Sultan Hastanesi Özel Hastanede Bebek Hastaya Yapılan İhmaller
18 Eylül 2024 01:37

Özel Medigold Sultan Hastanesi (Sultançiftliği)
Ablamın 10 aylık hasta olan bebeği için gittik. Yeğenim günlerdir hasta ve devamlı bu hastaneye gidip geliyoruz. Kanında mikrop çıktığı için yatış verdiler ve yatış yapacağı günün akşamı 3 adet serum taktılar. Serumları takan hemşireler, biri kapalı renkli gözlü, diğeri siyah saçlı beyaz tenli iki hemşire, bebeğimizin damar yolunu bulmakta zorlandılar. Her tarafını delik deşik ettiler ama problem bu da değil. Serumu damar yoluna değil de deri altına taktıkları için yeğenimin kolu eli balon gibi oldu ve saatlerce ağladı. Biz o yüzden ağladığını anlayamadık ama yanlış bir şey olduğunu fark edip (serumun gitmemesi gibi) hemşireleri çağırdık. Onlar da problem olan bir şeyin olmadığını söyleyip geri gittiler. Bu ihmal değil de ne? Hanginiz 10 aylık bebeğinizin zaten hastalıkla mücadele ederken böyle bir şey yaşamasını istersiniz? Bilmeyen yapmasın. Hiçbir hasta, hem de bebek hastalar, sizin kobay fareniz değil. Hastane özel diye geçiyor ama özel hastanenin yanından geçemez. Bu olayın üzerine bebeğimizi aldık. Gece yatış yaptırmadık ve bu yaptıkları hataya rağmen, hem de yatış yapmamamıza rağmen, 4500₺ yatış ücreti aldılar. Şu an olayın üzerinden 5 saat geçti ve eli kolu hala şiş bebeğimizin. Gerekli yerlere şikayetini yapacağız. Gerekirse tazminat davası açacağız. Bu hastanenin yanından bile geçmeyiniz.

Nejla sonuçtan hiç memnun değil

Medigold Hastanesi İstanbul Sultangazi Medigold Hastanesindeki Hemşirenin İlgisizliği

07 Nisan 2024 21:10
Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Baypark Hospital Bayrampaşa Kan Almayı Bilen Yok + Randevu Verip Sonra Farklı Ücret İle Alınıyor

03 Ağustos 2024 22:24

06 Ağustos 2024 03:15

21 Eylül 2023 13:33
Ruken sonuçtan hiç memnun değil

Medigold Hastanesi Doktorun İşini Yapamaması Ve İzinsiz İşlem Yapması

31 Ağustos 2023 15:27