Buket sonuçtan hiç memnun değil

Styling By Aslı Özmen Kötü Hizmet

21 Temmuz 2023 04:15

Styling by aslı özmen internetten beğendiğim gelinliği Instagram üzerinden kendisine attım ve fiyat aldım sonra aydına gittim. Başka bir şehirde oturmama rağmen bir kafede konuştuk ölçülerimi aldı. Neyse mağazasını tamir ettirdiğini kendisine biraz müsaade etmem gerektiğini söyledi. Kumaş için 2500 lira istedi. Bankadan gönderdik. Süreç ilerledi kendisinden herhangi bir gelir dönüş olmayınca kendisine yazdım. Alacağını söyledi 2 ay falan bu şekilde geçti. Düğünüme de 2 ay falan kaldı tabi bu süreçte. Sonra oraya takım diktiren bir arkadaşıma sordum ki kendisinin yakın arkadaşıymış o dahi para vermediysen yaptırma nikahımın son gününe kadar terzide geçirdim dedi. Tabi benim içime kurt düştü. Aslı özmen denen kadını artık sıkıştırmaya başladım. Süreçle alakalı işte ben bir ayda dikerim acele etmeyin diye saçma açıklamalar gelinlik yani en özel günüm ne çıkacağını bilen yok.
İlerleme olmayınca iptal ettirmek istedim. Sonuç olarak ne oldu. "paramı vermedi kumaş almış da bilmem ne" iyi kuması ver diyorum göster en azından nerede diktiğin gelinlik diyorum X mağazamızda diye yalanlar. Sonra gittim İzmir'den bir gelinlik aldım.

Güneş

Merhaba iade alabildiniz mi acaba?

Ece

Merhaba, ben de aynı kişi tarafından nişan elbisem için mağdur edildim. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve yaptığım ödeme için fatura kesmediğinden vergi dairesine şikayet ettim. Süreç olumlu ilerliyor, sizinde şikayet etmenizi tavsiye ederim.

Buket

Teşekkür ederim🙏

Ayyüce sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 15:23
Yanlış Ürün Ve İletişimsizlik Sorunu