15 Ocak 2024 22:301.514

Fiyat tutarsızlıklarından mı başlasam, yoksa kendi alanınızda başarısız olmanızdan mı? İlk etapta saçlarımı ombre yapacağınıza dair bir anlaşma yapmıştık, ancak sonuç çizgili ve mağduriyet yaratan bir hal aldı. İkinci kez düzeltme için geldiğimde ise yine bir ücret talep edildiğini belirtmeden geçemeyeceğim. Saçlarımın ikinci ziyaretimde zarar görmesi ise cabası.

Fiyat farklılıklarının bu kadar kısa sürede %200 artması da ayrı bir konu. Daha 3 hafta önce 200 TL olan bir hizmetin bugün 450 TL olması kabul edilemez. 10 ay önce 170 TL olan bir işlem için bugün 450 TL istenmesi inanılır gibi değil. Bu durumdan dolayı son derece rahatsızım ve insanların bu konudaki şikayetlerine katılmamak elde değil. Benim gibi bir semtte oturan biri bile bu duruma tahammül edemezken, diğer insanlar ne yapmalı!
Her hafta fiyat güncellemenizin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Ne yazık ki bir müşteri daha kaybettiniz.

15 Ocak 2024 22:45 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Merhaba öncelikle deneyiminiz için üzgünüz ancak ülkenin ekonomisini bize bağlayamazsınız. Enflasyonist ortamda 10 ay önce asgari ücret 5500₺’yken şu anda 17000₺ oldu kabul edersiniz ki. Attığınız saç görsellerini de bu şekilde paylaşmanız saçın genel halinin iyi veya kötü olduğunu göstermez. İşlemlerimiz ile ilgili belirttiğiniz suçlamayı maalesef kabul etmiyoruz. Bizim işletmemizde böyle bir uygulama yapılmaz. Varsa bir mağduriyet bunu tekrar ücret talep etmeden gideririz. İyi günler.

19 Ocak 2024 01:52

Pardon ama bu işlemi siz yaptınız, nasıl neyi kabul etmiyorsunuz anlayamadım? Yaptığınız beceriksizliğin farkındasınız fakat işlemi yapıp yapmamakta ısrarcınız. Gerçekten pes doğrusu.! Fiyat konusuna gelirsek de yılda bir zam oranı olmak durumunda Her ay fiyat değişmez. Bu kanunen de kabul edilir bir durum değil.

19 Ocak 2024 01:57

Kanunu bizde biliyoruz yılda bir zam yapmaya çalışıyoruz zaten ama siz bilmiyorsunuz Belli ki asgari ğcrete bile yılda 2 defa zam geliyor bu dönemde bizi palı diye suçlayamazssınız sizin amacınız başka yakınımızdaki AVM'lerin fiyatlarının farkında bile degillsiniz herhalde belki değilsiniz iyi günler

Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi Ve Yanmış Saçlar

Damla
14 Nisan 2025 00:584.582

Çok kötü bir işletme kötü bir yaklaşım, 2 ay önce gittiğimde 2 ay sonra gel şu fiyata yapalım denildi. 2 ay sonra gittiğ...

Kuaförde Beklenmedik Hayal Kırıklığı

Beyda
17 Mart 2025 16:014.884

Dün gidip saçlarıma ombre işlemi yaptırdım. Hayatımda daha kötü bir kuaför deneyimim olmamıştı. Kötü bir saç yapıp Insta...

Kuaförde Beklenmedik Hayal Kırıklığı
11 Destek