Cihangir sonuçtan hiç memnun değil

Stmax 960 Elektrikli Moped

19 Temmuz 2024 13:19

St maksimum 960 elektrikli moped aldım şubat ayında şarj devamlı 12 saatte doluyordu bana 12 saat şarjda kaldı aküler doldu satın aldığım motoser Serik bayisini aradım tesadüfen st maksimum Akdeniz bölge müdürü yanındaymış telefonu ona verdi ona anlattım 12 saat şarjda ancak doldu diye bana bunun normal olmadığını yetkili servise git adımı söyle dedi bende uzmanlar motora gittim durumu. Servis elemanına anlattım oda 12 saat şarj normal olduğunu söyledi ve bir işlem yapmadı ve geri döndüm 1 haftadır 15 km yol yapamaz hale geldi bugün teknik servise yine götürdüm aküler şişmiş dediler sorumlusu kim dedim fazla şarj yaptığınızdan kabahat benimmiş st maksimum yetkili servisi bana ilk gittiğimde 12 saat şarj olmasının normal olduğunu söyledi bugün bana söyledikleri lafı unutum aküler şiştiği için garanti kapsamı girmiyormuş yine Akdeniz bölge müdürünü aradım oda lafını yedi utanmadan yine satın aldığım servisi aradım oda abi kusura bakma dedi sorun değil kardeş topu topu 10 bin tl aküler kırmayalım dedim birbirimizi topu topu 10 bin lira tutarındaki aküler için yaptıkları iş hiçte hoş değil yazıklar olsun hepinize.

profile profile

Süleyman
Süleyman

Merhabalar çözüm bulabildiniz mi sonuç ne oldu bildirebilir misiniz ben de almayı düşünüyorum o yüzden soruyorum

Cihangir

Kardeş bu markayı sakın alma sana tavsiyem dökülmedik yeri kalmadı

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Stmax St Max Elit 940 Motor.

16 Nisan 2024 16:55
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Stmax Moped Akü Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Murat
25 Ocak 2025 17:39
Stmax Moped Akü Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Volta Mopedin Aküsü Kullanılmadan Bozuldu Garanti Dışı Bırakıldı

01 Temmuz 2025 15:08