Duyguğur sonuçtan çok memnun

02 Mart 2024 18:17
Duyguğur'un Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler ederim ilk başta aldğmda tereddütlüydüm ama şimdi iyi ki diyorum müşteri temsilcisinden çok memnun kaldım Şule hanım çok ilgililerdi onun sayesinde sorun çözüldü çok teşekkürler ederim🙏”

Stilevs marka süpürge makinemin uç başlığı temizlik yaparken kırıldı; alalı henüz beş ay oldu. Acaba yetkili servis bu konuda yardımcı olabilir mi? Yapması gerektiğini düşünüyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Ona göre yetkili servisi arayacağım. Garanti süresi üç yıl ve henüz bir yıl bile dolmadı.

02 Mart 2024 19:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Stilevs müşteri hizmetleri, gerekli çalışmaları yapıyor ve konunun çözümünü en kısa sürede sizlere sunacaktır Stilevs Müşteri Hizmetleri

03 Mart 2024 02:01
Stilevs Süpürge Arıza Bildirimi

Teşekkürler ederim inşallah sorun çözülür garantisi karşılaması lazım boşuna garantisi yok bence yardımcı olursanız sevinirim

11 Mart 2024 16:10

Yıldız sonuçtan çok memnun

Yıldız
23 Haziran 2025 23:15
"Şikayetin sabahına hemen dönüş yaptılar ve 1 2 gün içerisinde ürünü ücretsiz gönderdiler. İlginiz için teşekkürler"

Melisa
16 Ekim 2023 17:43
Özge sonuçtan çok memnun

Stilevs Dikey Süpürge Kalitesizliği!

Özge
14 Haziran 2024 19:56