Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Stellantis Türkiye Citroen C5 Aircross Tavan Boya Atması

02 Temmuz 2024 13:01

2023 Eylül ayında Ankara Ata Citroen bayisinden sıfır km aldığım Citroen C5 Aircross shine paket aracımda 2024 Mayıs ayında tavan boya atması ve vernik yanığı olduğunu fark ettim. Aracım 8 bin km'de, satın almış olduğum bayiye giderek kayıt açtırdım. İncelemeler yapılarak genel merkeze iletildi. Aracı almadan önce böyle bir sorunu olup olmadığını ısrarla bayiye sorduğumda, 2020 yılında bir üretim hatasından az sayıda araçta çıktığını fakat sorunun düzeltildiğini belirttiler. Ben de iyi niyetle aracımı aldım. Genel merkezden tavanın onarımı yapılacağı, değer kaybı ve bu sürede ikame araç verileceği ile ilgili dönüş sağlandı. Ben teklifi reddederek misli ile değişim hakkımı kullanmak istediğimi belirttim. Gizli ayıplı mallarda satıcı bu hakkı hukuken kabul etmekle yükümlüdür. Fakat tekrar dönüş sağlayarak değer kaybı tutarını bir miktar artırdılar. Tavan boyalı aracı bayiler takasa bile almazken, ikinci elde satmak çok zor ve çok düşük fiyatlara değerlendirilirken bana edilen teklifi tekrar kabul etmediğimi ve misli ile değişim istediğimi tekrar dile getirdim ve mahkeme yoluna gideceğimi belirttim. Süreç mahkemeye intikal edecektir. Henüz 8 bin km'deki aracımda bu sorun Citroen'in ve Stellantis'in ayıbıdır. Burada yazdığım, yeni araç alacaklara değerlendirmeleri için başımıza gelen olayı bildirmektir. Tavan boya sorunu 2023'ün ikinci yarısındaki araçlarda da hala devam etmektedir. Büyük bir maddi kayba girilebilir ki ben girdim.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 17:29

13 Şubat 2024 15:49

Oğuz
15 Temmuz 2024 17:29
Citroen Nev Oto Ayıplı 0 Km Araç Satışı
Citroen Nev Oto Ayıplı 0 Km Araç Satışı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 00:07
Stellantis Türkiye C5 Aircross Citroen Türkiye Oyalama / Yalan Politikası
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 12:02