Star Medica Hastanesi Acil Servis Şikayeti

08 Ocak 2024 01:26

07.01.2024 tarihinde sol kol ve bacaklarımın ağrısı ile acil servise gittim. 600 TL muayene bedeli ödedim. Doktor bey beni sadece dinledi. Koluma dokunmadı bile. EKG istedi. Ben röntgen çekilmesini de rica ettim. 630 TL onun için de ücret verdim. Doktor bey röntgen sonucuna odasında değil, ATT'deki kişilerle koridordaki bilgisayarda baktı; kendi aralarında röntgene bakıp 'Bu tuhaf şey ne, üçgene benziyor, makineden mi kaynaklı acaba başka bir şey mi? ' dediler. Bu konuşmaları ben duyuyorum. Ben çok panik oldum. Sonra doktor bey bir odaya girdi, 10 dakika çıkmadı. Ben oradaki kişiye 'Doktor bey kötü bir şey mi gördü? Neden gelmiyor? ' dedim, 'Hocasına soracak' dedi. Doktor bey geldi, 'Bir şey yok' dedi. Ne bir kan sayımı testi, ne idrar testi, ne kas gevşetici iğne, ne bir müdahale, sadece koridorda ayak üstü konuşma. Bugün beni paniklendirip hiçbir müdahale yapmadan eve yollayan bir hastaneye bir daha ne gelirim ne de tavsiye ederim. Hastaneden çıkıp geçerken 'Ben özel hastaneye mi geldim? ' diye kendimi sorguladım. Bugün maddi manevi beni yıprattınız. Bir öğretmen olarak şunu belirtmek isterim: Ne eğitimde ne de sağlıkta ticaret olmamalıdır.

20 Ekim 2023 14:02
İşılay sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 02:28

20 Mayıs 2024 15:02
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Ve Gereksiz Masraflar

08 Kasım 2024 20:41