Spotify Hesap Aktarımı Ve Danışman Sorunu

Toprak
03 Kasım 2023 16:03

Spotify hesabım bozulduğu için destek ile konuştum u** d. Adlı danışman sohbete bağlandı ve olayı iyice anlattım o bana yapabileceğimiz en iyi şey 'sizin yeni bir hesap açmanız ve benim hesaplar arası aktarımı yapmam' dedi. Kabul etmeden önce en az 3 kere sordum.

Playlist fotoğrafları geri gelecek mi?
Profil resmim geri gelecek mi?
Ortağı olduğum playlist'e tekrardan erişim kazanacak mıyım?

Ve u** d. Adlı danışman evet hepsinin aktarımını sağlayacağım bazı bilgiler 48 saat içinde gelecek dedi. Ben de onayladım aktarım yapalım dedim ve aktarım gerçekleşti ama yukarıda saydığım üç istek; Playlist & Profil resimleri ve ortağı olduğum playlist'e erişim gelmedi desteğe tekrar bağlandım endişelenmeyin gelecek dedi. Tamam dedim ve 2 hafta oldu. Hâlâ bunlar gerçekleşmedi. 30 dakika önce tekrardan desteğe bağlandım bayağı bir bekleyişten sonra yanlış anlaşılma olmuştur. Bunların aktarılması mümkün değil dedi.

Her danışman kafasına göre mi konuşuyor? U** d. Adlı danışman bunların gerçekleşeceğini söylediği için kabul ettim bunlar gerçekleşmeyecek olsaydı kabul etmezdim. Şu an çok büyük mağdurum. Spotify bu sorunu kesinlikle çözmelisiniz konuşmalar önünüzde en az 3 kere sordum ve her seferinde tüm bilgilerin aktarılacağını söyledi. Böyle yanlış anlaşılma olmaz.

Spotify Premium Duo Paketinde Tekrarlayan Sorunlar Ve Destek Süreci Zorlukları

Hamit
26 Temmuz 2023 04:59
Spotify Haksız Kazanç Elde Ediyor
Spotify Haksız Kazanç Elde Ediyor
Yasamin sonuçtan hiç memnun değil

Spotify Premium Hesap Yenileme Hüsranı

Yasamin
16 Mart 2024 14:20
Baset sonuçtan hiç memnun değil

Spotify Premium Üyeliğim Haksız Yere Sonlandırıldı

Baset