Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
20 Ekim 2024 21:39

29.09.2024 tarihinde Sportime mağazasında. 4151671461 sipariş numarasıyla satın almış olduğum 37 numara ayakkabım sol teki 36 sağ teki 37 numara olarak yollanmış. Ayakkabıyı yeğenime almıştım. Fark etmeden giymiş. 1 gün dışarıda dolaşmış. Ayakkabıda sorun olduğunu söylemişti. Yeğenim ama beğenmemiş olabileceğini düşündüğüm için böyle bir şey söylediğini sanmıştım. Ayağı da yara olmuştu. Tekrar giyemedi zaten. Ayakkabıyı kontrol edince yanlış gönderildiğini fark ettim. Müşteri hizmetlerine ulaştım. Mail atmamı ve ürünün resimlerini istediler. Faturasıyla kutusuyla her şeyi mevcut olan ürünü giyildiği için iade alamayacaklarını belirttiler. Şu an bu ürünü kullanma şansımız yok. 2. El uygulamasından satma şansım yok. Bir teki 36 bir teki 37 olan ürünü kim neden satın alsın. Ben almış bulundum farkında olmadan tabii ki. Yani paramla rezil oldum. Çok üzgünüm.

Hiçbir şekilde geri dönüş yapmayan bir alışveriş sitesi. Ürünler büyük ihtimalle orijinal değil. Benim iademi reddettiler. Alışveriş yaparken dikkat ediniz.

Beyza
12 Ağustos 2024 21:19
Sportime Hatalı Ürünün İade Veya Değişimini Yapmıyor
Mohammad sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Adrese Teslim Edilen Sipariş Sonrası Para İadesi Yapılmıyor, Mağdur Edildim

Mohammad
10 Ekim 17:12