Spigen Türkiye 1 Ay Bekleyiş Sonrası İptal Ve İade Süreci Sıkıntısı!

8 Nisan 2024 13:32299
Buğra'nın Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür

15 Nisan 2024 11:44

Sipariş verdiğim ürünü yaklaşık bir ay bekledim. Birinci ayın sonunda ürünü iptal etmek istediğimi belirttim ve ürün iptal edildi. Şu anda ise yaklaşık on gündür ücret iadesi bekliyorum. Bu firmanın ürünleri kaliteli olabilir, ancak hizmet anlayışının bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim. Çağrı merkezine ulaşmak zaten en az yirmi dakikamı alıyor. Güncelleme;Para iademin yapılacağı mail olarak bildirildi fakat hala 1 hafta daha geçmesine rağmen hala iade yapılmadı. Bu firmadan alışveriş için dikkat edelim arkadaşlar. Benim gibi mağdur çok fazla kişi var.

1 Destek
8 Mayıs 2024 15:31 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Spigen Türkiye olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yaparak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Spigen Türkiye

8 Mayıs 2024 15:32

Çözüm Sağlanmıştır. Teşekkürler

9 Mayıs 2024 16:27

Teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür

Spigen Türkiye Para İadem Gelmedi

Yusuf
15 Nisan 2024 08:44137

"Destekleri için markaya çok teşekkür ederim"

Spigen Türkiye 3 Aydır Gelmeyen İade Param

Gökhan
16 Nisan 2024 12:51104

"Eyvallah sağ olun"

2 Destek1 Yorum

Onur
2 Nisan 2024 18:41176

İlk siparişimde yanlışlık oldu. Ondan dolayı ürün iade edildi dendi. (Hediye çeki vererek özür dilediniz tekrar sipariş ...

1 Destek

Spigen.com.tr Para İade Yapılmaması

Murat
2 Nisan 2024 16:0675

24 Mart'ta internet sitesi üzerinden aldığım ürünlerle ilgili henüz sevk edilmeden, 26 Mart içerisinde iade talebi oluşt...

Spigen Türkiye Site Hatası Nedeniyle İptal Ettirilen Sipariş Sonrası İade Yapılmıyor

Emre
14 Kasım 2023 12:00177

"Müşteri hizmetleri sorunum ile ilgili dönüş yaptı. Nehir hanım tarafından sorunum çözüldü. Teşekkürler."

Tümünü Gör
Spigen Ultra Hybrid Kılıf Ses Yapıyor

Spigen Ultra HybridKılıf Ses Yapıyor

Safa
Spigen Türkiye Hüsranı!

Spigen TürkiyeHüsranı!

Oğuzhan
Spigen 20w Adaptör Cızırtı Ve Isınma Sorunu!

Spigen 20w AdaptörCızırtı Ve Isınma Sorunu!

Metehan
Spigen Şarj Cihazı 3 Ayda Bozuldu!

Spigen Şarj Cihazı 3Ayda Bozuldu!

Yunus
Spigen iPhone 15 Pro Max Kılıf Sararması