Gizli sonuçtan hiç memnun değil

Söz Market  Çalışanlarının Davranışları!

15 Aralık 2023 10:17

125 Yıl Ortaokulu karşısındaki Fatih Söz Market'te kapalı bir hanımefendi müşteriye kasada alışveriş yaptıktan sonra poşet rica ettiğimde, ücretini oradan alabileceğimi söyledikten sonra isteksiz bir tavırla işini yaptı. İşini sevmeyen çalışanlarla çalışmanız oldukça şaşırtıcı. Ayrıca, yönetimin müşteri mağazadan çıkana kadar ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Marketin kapanmasına 20 dakika kala, marketten çıkmamız için bizi aceleye getirircesine davranıyor ve ışıkları kapatıyorlar. Bu durum hoş değil. Marketinizdeki H*** Hanım, S**** Hanım, H***Bey, eski müdür E****Bey ve şu an İstiklal şubesinde görev yapan A***Bey'e teşekkür etmek istiyorum. Marketinizin işini keyifle yapan ve hakkını veren insanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Şikayetime dönüş yapılmasını rica ederim.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 21:41
Akdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Furpa Marketler Çalışmak İstemiyorsan Bırak

12 Nisan 2024 08:53
Sema sonuçtan çok memnun

16 Ağustos 2025 15:18
"Personel şikayetinde bulundum hızlı dönüş aldım bölge sorumlusu birebir benimle iletişime geçti sorunlarımı kendisi de dinledi ve anlayışla karşılayıp personeli adına kendisi özür diledi bu şekilde bir sonuç beklemiyordum kendisine de buradan ayrıca teşekkür ederim"

16 Ağustos 2024 20:08