Soulchill Uygulaması Reklam Ücretini Ödemiyor

Büşra
20 Mayıs 2024 14:53

TikTok'ta fenomen bir kullanıcıyım, kullanıcı adım D**** B***. SoulChill adlı uygulamanın reklamı için K**** A******'tan reklam teklifi aldım. Teklifi kabul ettim ve günlerce reklam videosu profilimde kaldı. Şimdi ise, reklam ücretini karşılamadıklarını, uygulamanın ödeme yapmadığını söylüyorlar. Uygulama ile iş birlikleri yapan birisi olarak, reklam videosu hâlâ profilimde duruyor. 100 dolar olarak anlaşmıştık, ancak şimdi videoyu silmemi istiyor ve istediğim yere şikayet etmemi söyleyerek ithamlarda bulunuyor. Bana, uygulamada kişisel bilgilerimi halka açık bir alanda paylaşmam durumunda paramı çekebileceğimi söyledi. Ben de kişisel bilgilerimi paylaşmak istemediğimi, sadece reklam karşılığında doğrudan hesabıma ödemenin yapılması gerektiğini belirttim. Bu durumu kabul etmedi ve başlangıçta bu konuda yeterli bilgilendirme yapılmadığını, net bir bilgim olsaydı reklamı kabul etmeyeceğimi ifade ettim. Bunun üzerine, bana karşı terbiye sınırlarını aşan bir tutum sergiledi. Eksik bilgilerle emrivaki bir durum oluşturularak ödemem yapılmıyor. Şimdi videoyu silmemi istiyor ve ödemeyi yapmayacaklarını belirtiyor. Ödemenin, kişisel kimlik bilgilerimi halka açık bir alanda paylaşmam karşılığında yapılabileceğini söylüyor. Uygulama yetkililerinin bana ulaşmasını ve konuşmaların ekran kayıtlarını paylaşmak istiyorum.

TikTok Hesabımda Gerekçesiz Kısıtlama Ve Yetersiz Bilgilendirme!

Tuncay

18 Ekim 2025 10:20
gerekcesiz-askiya-alinan-hesabimin-acilmasini-istiyorum-3.jpg
gerekcesiz-askiya-alinan-hesabimin-acilmasini-istiyorum-2.jpg
gerekcesiz-askiya-alinan-hesabimin-acilmasini-istiyorum-1.jpg
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

TikTok Hesabım Haksız Yere Kalıcı Olarak Kapatıldı Ve Yetersiz Destek Aldım

Zeynep
24 Nisan 2025 12:58
TikTok Hesabım Haksız Yere Kalıcı Olarak Kapatıldı Ve Yetersiz Destek Aldım
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

TikTok Hesabım Sebepsiz Yere Askıya Alındı, Açıklama Ve Çözüm Bekliyorum

Zehra
14 Ekim 2025 09:52
TikTok Hesabım Sebepsiz Yere Askıya Alındı, Açıklama Ve Çözüm Bekliyorum
tiktok-hesabim-sebepsiz-yere-askiya-alindi-aciklama-ve-cozum-bekliyorum-2.jpg
Mine sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2025 12:13