Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Almak İmkansız: Sompo'nun İletişim Sorunları

Randevu Almak İmkansız: Sompo'nun İletişim Sorunları
Yeşim
21 Kasım 2024 08:43

Yaklaşık 1 haftadır Sompo tamamlayıcı sağlık sigortasını arayıp check-up hakkım için randevu almaya çalışıyorum fakat bir şekilde hatta bekletip başka yere bağlama, sistem ve bilgi kontrol etme bahanesiyle hat düşüyor ve randevu oluşturamıyorum. Aranmak için talep oluşturuyorum, hiçbir şekilde dönüş olmuyor. Sigorta yenilenmesine 1 hafta kaldı, o 1 haftayı da bu şekilde doldurdular. Mobil uygulama üzerinden randevu oluşturabileceğimizi söyleyip başlarından savmaya çalışıyorlar fakat mobil uygulama çalışmıyor.

21 Kasım 2024 10:18 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Yeşim Aydın D, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, konuya ilişkin inceleme yapılabilmesi için poliçe numarasının iletilmesini rica ederiz. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

22 Kasım 2024 12:11

Sayın Yeşim Aydın D, Başvurunuza istinaden tarafınıza 22.11.2024 tarihli görüşme ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

Yeşim
01 Aralık 2024 23:00

Dönüş yaptılar fakat bulunduğum şehirdeki hastanelerde anlaşmaları olmasına rağmen check-up anlaşması olmadığını söyleyerek şehir dışına yönlendirdiler öyle bir vaktim kalmadığı için check-up hakkım yandı kullanamadım.

Ali sonuçtan memnun değil

11 Kasım 2024 16:13
Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

Muhittin
02 Nisan 10:10