Hakkan sonuçtan hiç memnun değil

Softtr E-Ticaret Sistemleri Pişmanlığı

28 Aralık 2023 21:08

Softtr sisteminden en iyi paketi satın aldım. Pazar yerlerinde yapılacak entegrasyon işlemini 6 ay geçmesine rağmen gerçekleştiremediler. İşi bağlarken her şey çok güzel çok rahat dendi ama hiçbir şey ortada yok. Müşteri temsilcileriyle irtibat kurmak imkansız, yetersiz bir firma. Softtr bir pişmanlık param çöpe gitti.

10 Ocak 2024 14:35 (Şikayetten 12 gün sonra)
Hakkan
Hakkan
05 Ocak 2025 23:47

Hem memnuniyetsizlik yaratıyorsunuz, hem de hizmet almadığımızı iddaa ediyorsunuz. Şikayetvar. Com temsilcilerine her türlü detaylı bilgiyi ilettim. Bu şikayeti kaldırtmak için verdiğiniz çabayı, memnuniyet için sağlasaydınız çok daha farklı olurdu.  Ayıplı hizmet satışı yapılmaktadır. Hiçbir şekilde memnuniyet sağlanmamıştır. Yalan bilgi ve beyanlarla şikayet kaldırılmaya çalışılıyor. Bu gibi firmaların ticaretten men edilmesi gerektiği kanısındayım. Param hiçbir şekilde sizlere helal değildir

Yasemin

Sistemi neden ve nasıl kapattılar? Almayı düşünüyordum araştırmadan yapmak istemedim. Detay verirseniz çok sevinirim.

Murat
Murat

Aynen öyle en üst paketi satın aldım 3 yıllık 40 bin müşteri kaydımla beraber sitemi kapattılar. Kesinlikle pişmanlık

Mesut sonucu yetersiz buldu

Softtr E-Ticaret Sistemleri Entegrasyon Sorunlu

21 Ocak 2025 16:03
Korkut sonuçtan hiç memnun değil

Softtr E-Ticaret Sistemleri Entegrasyon Hatalı Ve Çalışmıyor!

22 Ekim 2025 10:41

İsmail