Snapchat ile ilgili

Umut
Umut 14 Şubat 03:09
Umut'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Snapchat hesabıma giremiyorum aynı numaramla başka bir hesap açmıştım her şeyi demedim ama olmuyor bir türlü destek kodu C14A diye hata veriyor lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen hesabıma bayağı eski ve önemli bir hesap desteklerinizi bekliyorum Snapchat yetkilileri

Umut
Umut16 Nisan 15:56

Teşekkürler

5 gün önce

Snapchat Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Hesabıma giriş yapamıyorum. C14a hatası veriyor. Acil destek kendi numaram üzerine 2 hesap açtım her iki hesaba da giremiyorum. Lütfen acil yardım istiyorum. Çok fazla fotoğraf ve videolarım var bu sorunun hemen giderilmesini istiyorum. Sizden ricam lütfen

Snapchat Hesabıma Giriş Yapamıyorum
5 gün önce
Alemnur sonuçtan çok memnun
  • 5 gün önce

Snapchat Hesabıma Girememe Sorunu

Snapchat hesabıma giremiyorum. Aynı numaramla başka bir hesap açmıştım, her şeyi demedim ama olmuyor. Bir türlü destek kodu C14A diye hata veriyor.

Snapchat Hesabıma Girememe Sorunu
15 Nisan

Snapchat Hesabımı Geri Açamıyorum

Merhaba ben Snapchat uygulamasını sildim fakat yine yükledim hesabımın şifresini unuttum ve giremiyorum e postamı unuttum telefon doğrulaması yapmak istedim. Telefon numarası bulunmamakta diyor hata veriyor. Sonra deneyin diyor lütfen çözün bu sorunu artık

Snapchat Hesabımı Geri Açamıyorum
14 Mart

Snapchat Hesabıma Giremiyorum

Snapchat hesabıma giriş yapamıyorum. Eski Snapchat hesabımı hatırladım, girmek istedim, şifresini de biliyorum, ama hesaba giremiyorum. Şüpheli oturum açma işlemi diyor hata veriyor hesaba kayıtlı numara ve Gmail adresime su an erişimim yok. Eski fotoğraflarımı görmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun...

04 Şubat

Snapchat Hesabıma Giriş Yapamıyorum!

Snapchat hesabıma giriş yapamıyorum. Eski Snapchat hesabımı hatırladım girmek istedim şifresini de biliyorum ama hesaba giremiyorum. Şüpheli oturum açma işlemi diyor hata veriyor hesaba kayıtlı numara ve Gmail adresime su an erişimim yok eski fotoğraflarımı görmek istiyorum lütfen yardımcı olun.