Snapchat C14A Destek Kodu Hatası

Teşekkürler
Teşekkürler
Hesabıma giriş yapamıyorum. C14a hatası veriyor. Acil destek kendi numaram üzerine 2 hesap açtım her iki hesaba da giremiyorum. Lütfen acil yardım istiyorum. Çok fazla fotoğraf ve videolarım var bu sorunun hemen giderilmesini istiyorum. Sizden ricam lütfen
Snapchat hesabıma giremiyorum. Aynı numaramla başka bir hesap açmıştım, her şeyi demedim ama olmuyor. Bir türlü destek kodu C14A diye hata veriyor.
Merhaba ben Snapchat uygulamasını sildim fakat yine yükledim hesabımın şifresini unuttum ve giremiyorum e postamı unuttum telefon doğrulaması yapmak istedim. Telefon numarası bulunmamakta diyor hata veriyor. Sonra deneyin diyor lütfen çözün bu sorunu artık
Snapchat hesabıma giriş yapamıyorum. Eski Snapchat hesabımı hatırladım, girmek istedim, şifresini de biliyorum, ama hesaba giremiyorum. Şüpheli oturum açma işlemi diyor hata veriyor hesaba kayıtlı numara ve Gmail adresime su an erişimim yok. Eski fotoğraflarımı görmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun...
Snapchat hesabıma giriş yapamıyorum. Eski Snapchat hesabımı hatırladım girmek istedim şifresini de biliyorum ama hesaba giremiyorum. Şüpheli oturum açma işlemi diyor hata veriyor hesaba kayıtlı numara ve Gmail adresime su an erişimim yok eski fotoğraflarımı görmek istiyorum lütfen yardımcı olun.
Snapchat hesabıma giremiyorum aynı numaramla başka bir hesap açmıştım her şeyi demedim ama olmuyor bir türlü destek kodu C14A diye hata veriyor lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen hesabıma bayağı eski ve önemli bir hesap desteklerinizi bekliyorum Snapchat yetkilileri