Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Sleepy Siyah Ped Kaşıntı & Tahriş

Sleepy Siyah Ped Kaşıntı & Tahriş
12 Mart 2024 22:21

Sleepy markasına güvenerek aldım ve siyah bir ped çıktı. 2 tane kullandım ve tahriş, kızarıklık yanma hissi oluştu. Çok kötü bir etki yaptı. (ilaç kullanıyorum şu an) Zaten boyalı olması özel bölge için çok kötü. Bir daha almam. Ve bence sizde bu "siyah renk" pedleri üretmeye devam etmeyiniz yoksa çok zararı olur. Hipoalerjik vs yazıyor üzerinde bir de. Beyaz, parfümsüz ve pamuk üretimi olanları tercih ediniz. İade veya en azından değişim (beyaz renk) mümkün olursa çok sevinirim.

23 Mart 2024 21:06

Sleepy siyah pedler mantar enfeksiyonu yapıyor. İçindeki bir madde kaşıntı, kızarıklık ve yanmanın ardından mantar enfeksiyonu geliştiriyor. Yok çok seviliyormuş falan hepsi hikaye kesinlikle alınmamalı. Antibiyotik tedavisinden sonrada hassasiyet devam ediyor. Uygun fiyatlı diye seçmeyin, sağlığınızla oyun oynuyorlar.

13 Mart 2024 08:39 (Şikayetten 10 saat sonra)
13 Mart 2024 15:55

Numune olarak göndermemi istediler herhangi bir ürün değişikliği konusunda yardımcı olmadılar. (Kargo ile vs. Uğraştıracaklar) Bir daha da asla bu markadan almam. Çünkü kendi üretimleri olan siyah renk pedleri sağlıklı buluyorlar ve benim dışımda benzer şikayetleri olan onca insanı görmezden geliyorlar. "Çok sevildiği" için üretiyorlarmış. Kesinlikle almamalısınız 1 hafta antibiyotik + 2 hafta krem kullandım. Acısından uyuyamadım o derece sağlık sorunu yarattı. 1 2 saat içinde zaten alerjik reaksiyon geliştiriyorsunuz.

23 Mart 2024 21:10

Numune gönderdim. Kesinlikle enfeksiyon yapan bir madde içeriyor. Sonucu bekliyorum.

25 Mart 2024 15:14

Numuneler "temiz" çıkmış ama pedi kim kullandıysa mantar enfeksiyonuna yol açıyor - çünkü vulvadaki flora dengesini bozuyor. Öyle kolay geçen bir şey de değil 3 -4 hafta sürüyor, arada tetikleniyor

Amine
Amine

Bende İsrail markası almamak için alternatif ararken aldım sadece iki tane kullandım değişik farklı bir agrı acı verdi aldıklarım öylece çöpe gidecek

Rabia

Yoğurt yerseniz iyi gelir. Dr. Önerdi. Ben bu durumla 1 aydır uğraştığım için ve daha kötüleşirse direkt Dr.'a gidin lütfen ilerlemesin. Molped diğer bir alternatif o da Türk markasıymış araştırdım

Gizem
09 Nisan 2024 01:38