Berivan sonuçtan memnun

55 İnç 140 Ekran Skytech Marka Televizyon.

55 İnç 140 Ekran Skytech Marka Televizyon.
14 Ağustos 2023 11:12
Berivan'ın Teşekkür Mesajı
“Bir buçuk aylık bir uğraş sonucunda çözüme ulaştı. Bir buçuk ay boyunca benimle sürekli sakin bir şekilde irtibat halinde bulunan Mert beye teşekkür ederim. Personel olarak fazla bir uğraş gösterdi ve cihazımı yenisiyle değiştirdi. Umarım tekrar aynı şeyler yaşanmaz iki taraf içinde.”

Anpa Gross Mega dan aldığımız Skytech marka 55 inç 140 ekran televizyonumuz takıldıktan bir ay sonra ekran arızası vermeye başladı. Servise gönderdik. Yasal süreci dolduktan sonra aramaya başladık ve bize parçanın ellerinde olmadığını iade yapılmayacağını, iade için aldığımız yer ile görüşmemizi istediler. Görüştük onlar konuştuğu zamanda pazartesi geleceğini söylemişler. Pazartesi günü eşim aradığı zamanda öyle bir şey söylemediklerini parçanın daha gelmediğini ve servisten çıkışı için belli bir süre veremediklerini söylemişler. Bir sene mi bekleyeceğiz parçayı? Yeni evliyiz ve bir aydır televizyonsuz oturuyoruz. Sıfır alınan eşya sorun çıkarır mı demiyorum. Evet elektronik şeyler sorun çıkarabilir sıfır dahi olsa ama bu mağduriyeti karşılamıyorlar. Bir daha alır mıyım? Sanmam. Tavsiye bile etmiyorum artık kimseye. Bir de eşime isterseniz şikayet edin denilmiş. Sıfır ilgi sıfır memnuniyet.

14 Ağustos 2023 14:45 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

17 Ağustos 2023 16:42

Herhangi bir ulaşım sağlanmadı. İade talebime de hala cevap atılmadı. Hala televizyonsuz bekliyoruz.

22 Ağustos 2023 17:18

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

22 Ağustos 2023 21:11

Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
06 Mayıs 2024 13:51
"Teşekkür ederim sıfır yeni marka gönderdiler"

Ercan
04 Mayıs 2024 13:38
Mustafa sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 17:43
"Televizyonla ilgili mağduriyetim giderilmiştir teşekkürler"
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Selahattin
12 Ekim 2023 09:57