Halit sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Octavia Şanzıman Ve Vites Kolu Arızası

Skoda Octavia Şanzıman Ve Vites Kolu Arızası
07 Eylül 2024 13:38

2021 model Skoda Octavia Elite Paket aracımı 51.000 km'de bayiden aldım ve aldıktan bir süre sonra vites kolu arızasıyla karşılaştım. Kontağı aç-kapa yaptıktan sonra sorunun geçtiğini fark ettim. Daha sonra geçenlerde şanzıman hatası verdiğini de gördüm, o da aynı şekilde kontağı aç-kapa yapınca geri geçiyor. DSG şanzımanından kaynaklı mı yoksa yazılım güncellemesi mi yapılması lazım bilmiyorum. Kime sorsam farklı bir şey söylüyor. Aracın kumanda pilini değiştir uyarısı aldığımda pili değiştirmeye gittim ve değiştirip araca bindim, uyarı geçmedi. Yeni tarihli pil takmak isteyen satıcıya sonrasında tekrar gittim, yeni pil taktı, hala sorun düzelmedi. Bir süre yol gitmen lazım dedi. Gitmeme rağmen hala düzelmedi. Başka pil alıp değiştirdim, yine değişmedi. Uyarı hala geçmiyor. Ne yapmam lazım?

12 Ekim 2024 19:17

Aracı Servise götürdüm 15 bin tl Masraf çıktı Vites Kutusu denen parça değiştirildi ve arıza geçti Şanzıman Hatası'da ondan kaynaklıymış Yetkili Serviste hallettirdim

Goktuğ
Goktuğ

Hangi serviste 15bin lira verdiniz acaba? Aynı sorun bende de var vites mekanizması değişecek 20bin tl dendi.

Halit

Hatay / Belen Skoda Gümüş Otomotiv bayisinden yaptık fakat biz yaptırırken İyi niyet indirimi uygulandı çünkü daha önceden aracın bakımları hep serviste yapılmıştı

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Vites Kolu Ve Yazılım Sorunları: Müşteri İndirimi Neden Yok?

Levent
21 Kasım 2024 15:03