Skoda Octavia Multimedya Problemi

Skoda Octavia Multimedya Problemi
02 Eylül 2024 20:39

2021 Skoda Octavia 1.5 E-TEC Premium araca sahibim aracımı kullanırken multimedya birden bire kendiliğinden açılıyor ve ses arttırmaya başlıyor. Ben sesi kapattıkça o tekrardan arttırmaya başlıyor ve bunlar olurken de multimedya donuyor ve kullanılamıyor. Radyoda bunu yapıyor Apple CarPlay'de bunu yapıyor ve sonrasında ekran donuyor aracı kapatıp açılınca düzeliyor fakat ses artışı tekrar devam ediyor. Son 1 ayda bu durum artık çileden çıkarttı. Arabada gidemez olduk sesi tamamen kısıyorum kendiliğinden açılıyor. Forumlarda okuduğum ve araştırdığım kadarıyla bunun bir çözümü yok. Servis yazılım yapıp gönderiyormuş ve sorun tekrar mevcut ve öyle az kişide de yok. Neredeyse bu multimedyayı kullanan herkeste mevcut. Bu durumda yetkililerden yardım ve çözüm önerisi bekliyorum. Araç 2021 Model Avek'den satın alındı ve tüm bakımları Avek Tekstilkent'te yaptırıldı.

Utku
Utku

Bu problemi yaşayan bilir. Video çekip servise başvurdum. Ekran değişimi yapıldı. Sorun çözüldü. Yazılımla olmaz. Donanım problemidir.

Tunahan
Tunahan

Benim aracımda aynısını yapıyor açıp kapayıyor multimedya kendini siz nerede nasıl ne kadara değiştirdiniz bilgi alabilir miyim

Habibullah
Habibullah

Aynı sorunu bende 2021 1.5 Premium ile yaşıyorum şimdilik sadece ses açma sorunum var. Benzer çok fazla şikayet var. Çözümü nedir bilmiyorum

Skoda Kronik Elektrik Arızaları

Eray
20 Kasım 2023 20:31
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Vites Kolu Ve Yazılım Sorunları: Müşteri İndirimi Neden Yok?

Levent
21 Kasım 2024 15:03