Skoda Octavia 2023 Model 1.5 TSİ Motor Sorunu

Serkan
24 Mayıs 2024 12:15

Skoda Octavia 2023 model sıfır araç aldım. Her bakımını yetkili serviste yaptırdım. Her bakıma gittiğimde yetkili servis, aracın yağ yaktığını ve bunun kronik bir hata olduğunu söylediler. Ben aracıma Shell petrol ofisinden taşıt tanıma aldım ve sıfırından beri yakıtımı Shell'den alıyorum. Araç motor hatası verdi. Servise götürdüm ve motorun değişeceğini söylediler. Bu hatanın neden olduğunu sorduğumda, yakıt olabileceğini söylediler. Ben de buna güldüm. Kendi üzerlerindeki sorumluluğu Shell akaryakıt istasyonuna atıp kurtulmayı bir çözüm olarak görüyorlar. Elazığ yetkili servis bu konuda çok tecrübesiz ve ilgisiz. Böyle bir markaya böyle bir bayi hiç yakışmamış. 1.5 TSI benzin otomatik 2023 model alıp kendinize ve bütçenize zarar vermeyin. Bir Renault marka kadar olamazlar. Her marka araç bende var, Skoda'yı ilk defa aldım şirketime ve bu da ilk ve son olacaktır. Doğuş Otomotiv bu konuda çok zayıf, markasının arkasında durmuyor. İlgilenme yok, geri dönüş yok, çözüm de yok. Tek yol hukuki yollar, başka da çözüm beklemeyin bu markalarda.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Garantili Araçta Klima Gazına Ücret Alıyor

Yusuf
20 Ağustos 2024 12:45
Skoda Garantili Araçta Klima Gazına Ücret Alıyor
Demir sonuçtan hiç memnun değil

Balıkesir Yağcı Skoda Servisi

Demir
13 Ağustos 2023 23:27
Balıkesir Yağcı Skoda Servisi
İhsan sonuçtan çok memnun

Skoda Octavia'da Tekrarlayan Motor Uyarıları Ve Garanti Sürecinde Çözüm Eksikliği

İhsan
13 Ağustos 2025 11:09
"Skoda Gebze Aykan servisine teşekkür ederim. Söz konusu hatayı garanti kapsamında değerlendirip gerekli tamir ile hata giderildi. Yardımlarından dolayı servis çalışanı Melike hanıma teşekkür ederim."
skoda-octaviada-tekrarlayan-motor-uyarilari-ve-garanti-surecinde-cozum-eksikligi-4.jpg
skoda-octaviada-tekrarlayan-motor-uyarilari-ve-garanti-surecinde-cozum-eksikligi-2.jpg
skoda-octaviada-tekrarlayan-motor-uyarilari-ve-garanti-surecinde-cozum-eksikligi-1.jpg
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Skoda Octavia'da Fabrikasyon Boya Ve Vernik Hatası Mağduriyeti

Sena