Salim sonuçtan hiç memnun değil

Salim
03 Mart 2024 09:58

Aracımdaki AdBlue arızası nedeniyle ilgili servise başvurdum. Arıza tespiti ve süreçten sonra AdBlue modülü-seti değişimi için tarafıma bilgi verildi ve fiyat bildirildi. Biz sürekli araç yakıt anlaşması yaparak Shell ile çalıştığımız için ve malzeme kaynaklı sistem arızası nedeniyle onlarla da müzakereye başladık. Bu durumdan kaynaklanan 3-5 günlük kaybın dışında aracım yaklaşık 2 aydır serviste ve teslim alınmadı. Bu durum kurumun çalışanları ve kamera kayıtları ile kanıtlanabilir. Sonrasında yapılan müzakereler sonucunda 29 bin TL gibi bir rakamda anlaşmaya varıldı ve öncesinde oluşturulan arıza tespit faturası bu rakamdan mahsup edilecekti. Süreç, müzakere ve onların mazeret bildirimleriyle yaklaşık 2 ay sürdü. Dün aracı teslim almaya gittiğimde önceden anlaşılan fiyattan farklı bir taleple karşılaştım. Ayrıca arızanın şimdilik giderildiği, çünkü bir sensörün eski olanıyla değiştirildiği söylendi. Ben ise tüm modülün yani setin değiştirilmesi gerektiğini, bunun üzerinde anlaştığımızı ve başka bir donanımın değil, sadece yazılım ve işlemci ayarlamasının yapılarak tüm setin değiştirilip aracın teslim edilmesi gerektiğini belirttim. Ancak bu konuda anlaşamadık ve 'şimdilik bir sorun yok, sorun olursa bakarız' gibi basit bir açıklama ile geçiştirmeye çalıştılar. Aracı gördüğümde ise farklı noktalarda sürtme, çizik, kaporta sorunu ve kimyasal kalıntıları fark ettim. Durumu personelle çözemeyince firma sahibine başvurmak istedim. Firma sahibi bana aşağılayıcı ve ciddiyetsiz ifadeler kullanarak durumu hafife aldı. Bunun üzerine avukatımı bilgilendirdim, kolluk kuvvetleri aracılığıyla rapor tutturarak şikayetçi oldum ve aracı teslim almadım. Tüm yasal haklarımı kullanacağımı, maddi ve manevi zararlarımın giderilmesi için yasal yollara başvuracağımı bildiriyor ve gerekli aksiyonların alınmasını talep ediyorum.

Skoda Servise Sağlam Teslim Edilen Aracın Arızalı Şekilde Teslim Edilmesi

Uğur
05 Ağustos 2024 13:42
Skoda Servise Sağlam Teslim Edilen Aracın Arızalı Şekilde Teslim Edilmesi
Soma sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Servisinde Isıtma Sistemi Hayal Kırıklığı

Soma
05 Aralık 2024 09:13
Skoda Servisinde Isıtma Sistemi Hayal Kırıklığı
skoda-servisinde-isitma-sistemi-hayal-kirikligi-2.pdf
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Araç Servisinde Yanlış Boyama Ve Değer Kaybı Sorunu

Kadir
21 Şubat 2025 13:16

Skoda Servis Memnuniyetsizliği Düzce Bölgesi

Nursel
04 Ekim 2023 02:40
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
30 Kasım 2024 22:07