Feride sonuçtan çok memnun

Su Matarası Problemleri Ve Kırık Kapak

06 Kasım 2024 21:27
Feride'nin Teşekkür Mesajı
“Gerçekten bir gün sonra öğlen on ikide arama yapıldıo gün kapak kargoya verildi bir gün sonra elimdeydi çok teşekkür ederim çok ilgili bir müşteri temsilcisi ile görüşme gerçekleştirdim markalarının arkasında olan her işletme bravo”

Skip Hop su matarasını aldığım günden beri su akıtıyor. Çantaya koyduğumda mutlaka her şey ıslanıyor. Çelik diye okula başlayınca mecbur aldık. Onu geçtim, maalesef şu anda da kapak kapatma tuşu kırıldı ve tamir edemiyoruz. Sorunumuzu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Lütfen yardım etmenizi ve bir çözüm bulmanızı rica ediyorum.

07 Kasım 2024 09:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Söz konusu şikayetiniz, ilgili birimlere aktarılmış olup tarafınıza konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Carter’s & Minycenter Müşteri Hizmetleri

07 Kasım 2024 12:04

Aramanızı ya da geri dönüşünüzü bekliyorum

12 Kasım 2024 21:14

Simay sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 01:06
Aylin sonuçtan çok memnun

16 Şubat 2025 11:39
"İlgi ve alakanız için teşekkürler"
Çelik Suluğun Kapak Sorunu: Yedek Parça Temin Edilemiyor
Çelik Suluğun Kapak Sorunu: Yedek Parça Temin Edilemiyor