Leyla sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 09:47

Skechers markasının neredeyse fanatiği olup yıllar içinde kendime ve çocuklarıma çok ayakkabı aldım, kayıtlarımdan görebilirler. Son zamanlar dışında çok memnundum, memnuniyet zamanlarımda en son kısa aralıklarla 3 çift birden aldım ve diğerlerini kullandığım için kutularında birkaç ay tutup tek, tek çıkartıp giydim ve maalesef bu partide aldıklarım asla eski Skechers rahatlığı ve konforunda çıkmadılar. Ayakkabılarım hep 7.5 numaradır. Kayıtlardan kontrol etsinler. Bağcıklı veya bağcıksız hep 7.5 numara.
Kilo almadım, vermedim demesinler ki ayaklar küçüldü vs. Ayakkabılarımı benden başka kimse giymedi bu asla olmayacak bir şey çocuklarımla bile ayak numaralarımız farklı ve zaten olası değil, bahaneleri dışlamak için bunları da yazmak ihtiyacı hissettim. Konu şu, bu son. Ayakkabılarım hatta daha giymediğim 1 çift siyah olanda var (resimlerini koyacağım) ayakkabılar resmen büyüdü en az 1-2 numara gibi ayağımdan çıkacak kadar bollaştı, arkaya parmağımı soksam 2 parmak girer, yürürken yan tarafları esnemekten bolluğu belli olmakta. Çok can sıkıcı bir durum bağcıklı olanlarda ( eskilerde) sorun yok, Skechers adını hak edenler. Ama yenilerim kötü kumaşından mı, yapılış hatası mı bilmem ama aynı numaradan onlarca ayakkabınızı almış bir müşteri olarak kusuru sahiplenmenizi bekliyorum. Rahat yürüyüş ayakkabısı diye ayağıma uyarak aldığım ( 7.5) standart numaramdır, ayakkabılar faraş gibi olmuştur. Kullanmanın ne kadar az olduğunu baktığınızda göreceksiniz. Hani, hemen kullanıcı hatasına sığınılır ya. Onun için yazmak gereğini duyuyorum. Firma adına. Güvendiğim için telafi bekliyorum, umarım beni üzmezsiniz.

Leyla N****

02 Ekim 2024 09:57 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

03 Ekim 2024 09:07
Skechers Ayakkabılar Bollanıp Ayaktan Çıkıyor.

Skechers müşteri temsilcisine. Dün arandım ve ayakkabının yılı soruldu, ayakkabımın yılı için iç resmini istemişsiniz kodlar için. Gördüğünüz gibi ayakkabılar en fazla 3-5 defa giyilmiştir, eski ve iyi bir müşteri olduğumdan desteğinizi beklemekteyim, değişim gibi. İyi çalışmalar.

03 Ekim 2024 09:15

4 adet resim yolladım. İç numara görüntüsü ve dış. 2 çift.

04 Ekim 2024 17:01

Zerre kadar yardımcı olmadılar, sürekli 2 yıl geçince yapacağımız bir şey yok sözü dinledim. Uzun yıllardır bu firmanın müşterisi oldum, 7.5 no ayakkabılarını kullandım, bu d3fa alıp hiç giymeden yedekte tuttuğum ayakkabılar giydiğimde sadece 3 veya 4 kez... Büyümüş, ayağımdan çıktığı için yürüyüşte ayağımdan zor toparlanır haldedir. Tertemi ve hiç giyilmemiş gibi olduğunu satış yapan arkadaş bile söylemiştir. Ben, 8.0 no alsam desemki bu ayakkabı bollaştı o zaman bana siz 7.5 sunuz, 8 almışsınız ondan diyebilirlerdi, haksızlık burada başlıyor, sorunlu bir 7.5 ayakkabıyı bana satmışsınız, önce onu incelemeniz gerekir. Kesin hatalı numara var veya kumaşında bir hata var. 2 yıl bahanesiyle beni çevirdiniz. En az 30 çift aldığım alışverişimi bir daha sizden alışveriş yapmamakla sonlandırıyorum, beni çok üzdünüz. Bu adı büyük böyle bir firmada tam yetkili birine erişememekte bence başka bir ayıp.

07 Temmuz 2023 14:22

Skechers Ayakkabı Kısa Sürede Genişledi Numarası Büyüdü

24 Ekim 2025 13:31
Skechers Ayakkabı Kısa Sürede Genişledi Numarası Büyüdü
skechers-ayakkabi-kisa-surede-genisledi-numarasi-buyudu-2.jpg
skechers-ayakkabi-kisa-surede-genisledi-numarasi-buyudu-1.jpg
Universal sonuçtan hiç memnun değil

Universal
15 Nisan 2024 12:46
Zübeyde sonuçtan hiç memnun değil

Zübeyde
11 Ağustos 2023 00:00
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Ayakkabılarında Kalite Sorunu: Pişmanlık Ve Hayal Kırıklığı

Hüseyin