Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 15:48
24 Haziran 2023 00:32

Bundan yaklaşık yedi ay önce Skechers internet mağazasında eşim tarafından doğum günü hediyesi olarak ayakkabı satın aldım fakat ayakkabının kaban kısmının ayakkabıdan ayrıldığını fark ettim ürünü incelemek üzere Skechers gönderdiğimde bana üretimden kaynaklı herhangi bir problem olmadığını tamamen kullanıcı hatası olduğunu beyan ettiler buna hiçbir şekilde katılmıyorum hakkımı tüketici hakeme yeti nde arayacağım

24 Haziran 2023 00:48
Skechers Ayakkabı Tabanları Dökülüyor

Bu a4 kağıdına yazılan 2 satırla kendinizi nasıl aklayabildiniz.

26 Haziran 2023 16:14 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

26 Haziran 2023 18:01
Skechers Ayakkabı Tabanları Dökülüyor

Zahmet edilip şöyle bir mail atılmış. Ben sizden iade istemiyorum yapılan bu ayıbı telefi edin ya tamir ediniz ya da değişim yapınız. Bu kadar dünya çapında ün yapmış bir firma dedik kalitelidir dedik ve hata ederek sizi tercih ettik. Bu hata benimle alakalı da değil. Taban ile ayakkabı arasına yapıştırıcı koymamışsınız siz hata olmadınız da ben mi hatalı oluyorum şimdi. Tatil biter bitmez Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Ve ben kazanacağım.

22 Nisan 14:16
Skechers Ayakkabısında Sol Tek İç Astar Yırtılması Ve Kullanıcı Hatası Reddi
skechers-ayakkabisinda-sol-tek-ic-astar-yirtilmasi-ve-kullanici-hatasi-reddi-3.pdf
skechers-ayakkabisinda-sol-tek-ic-astar-yirtilmasi-ve-kullanici-hatasi-reddi-1.jpg
Seyma sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Ayakkabımda Çatlama Ve Taban Yırtılması Red Cevaplarıyla Karşılanıyor

23 Ocak 15:49

Skechers Ayakkabıda 6 Ay Sonra Üretim Hatası: Garanti Reddi

20 Ocak 10:35
skechers-ayakkabida-6-ay-sonra-uretim-hatasi-garanti-reddi-2.jpg
skechers-ayakkabida-6-ay-sonra-uretim-hatasi-garanti-reddi-1.jpg

Skechers Ayakkabısının İç Kumaş Yırtılması Ve Taban Yazılarının Silinmesi Nedeniyle Değişim Talebi

İlkay
26 Aralık 2025 20:50
skechers-ayakkabisinin-ic-kumas-yirtilmasi-ve-taban-yazilarinin-silinmesi-nedeniyle-degisim-talebi-2.jpg

Skechers Ayakkabılarının Tabanı Kısa Sürede Parçalandı

24 Aralık 2025 18:18