Sixt Rent A Car İzmir Havalimanı

Burcu
04 Ağustos 2023 16:38

Merhaba dün İzmir havalimanından araç kiralamak için Havalimanı iç hatlar içerisinde olan Sixt ofisine gittim ve oradaki çalışan kibirli tavırlarıyla riskli olduğumu söyledi. Gerekçe olarak bankayı gösterdi ve benim kredi notlarım çok yüksek ne demek istediğini anlamadım. Yan tarafta bulunan Budget ten aracı kiraladım. Onlarda sorguladılar risk görmediler.

04 Ağustos 2023 16:24

Merhaba dün İzmir havalimanından araç kiralamak için Havalimanı içerisinde olan ofisinize gittim ve orada çalışanınız kibirli tavırlarıyla riskli olduğumu söyledi gerekçe olarak bankayı gösterdi ve benim kredi notlarım çok yüksek ne demek istediğini anlamadım yan tarafta bulunan Budget ten aracı kiraladım. Onlarda sorguladılar risk görmediler. Bu konu hakkında oradaki arkadaştan şikayetçiyim. Sanki araç sahibi kendisi ve canının istediği kişilere kiralama yapıyor.

04 Ağustos 2023 16:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

02 Eylül 2023 03:50

Sayın Burcu D., Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Size yardımcı olabilmemiz adına [email protected] adresine rezervasyon numaranızı iletmenizi rica ederiz. Mutlu günler dileriz.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
15 Şubat 2025 12:21
Sixt Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorun Ve Memnuniyetsizlik
Sixt Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorun Ve Memnuniyetsizlik

Kenan
06 Nisan 2024 15:35
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
31 Mayıs 2023 16:21
Yuşah sonuçtan hiç memnun değil

Yuşah
02 Haziran 2024 14:14