Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Sixt Findeks Bahane Edilerek Araç Verilmemesi

Haluk
27 Mayıs 2024 14:41

1 hafta öncesinde Gaziantep Havalimanı teslim olmak üzere, iki gün için Mercedes Vito marka araç rezervasyonu yapıp, ödemeni yapmıştım. Teslim almak üzere büroya gittiğimizde Findeks sorgulaması sonrasında puanımın düşük olduğunu ve araç veremeyeceklerini ilettiler. Yanımdakilerin aynı aracı talep edemeyeceklerini, sistemde o aracın boşa çıkması için 1saat beklemek gerektiğini söylediler.

Yan ofiste aynı marka aracı beş dakika sonra kiraladım. Görünen o ki Findeks puanım da en üst puan limitine çok yakın, çok iyiymiş!

Sonra dönüp sordum. Bana ne ofis, ne de çağrı merkezi anlamlı bir açıklama yapamadı. Aynı aracı, son dakika olduğu için farklı şirketten 1000₺ yüksek bir ücretle kiralamam gerekti. Bir saat de vakit kaybedip acaba neden puanımız düşük diye yok yere canımız sıkıldı. Demek ki araç her şirketten kiralanmazmış!

28 Mayıs 2024 17:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar Haluk Bey, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz ile alakalı sizlerle görüşme sağlamış bulunmaktayız. Talep ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mutlu günler dileriz. Müşteri Hizmetleri - Sixt Rent a Car

Ayhan
26 Kasım 2023 20:08
Sixt Rent A Car-ARAÇ Teslim
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
25 Eylül 2024 08:03
Sixt Arıyor Gel Diyor Gidince Araba Veremeyiz Olmadı Diyor
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Findeks Puanı Mağduriyeti: Sixt İle Hayal Kırıklığı

Süleyman