Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 11:09

Merhaba, 12 Nisan 2024 tarihinde Malatya'da yapılacak nişan törenim nedeniyle 9 Şubat 2024 tarihinde 10.04.2024-14.04.2024 tarihleri arasında Sixt Araç Kiralama firmasından Mercedes Vito (8+1) aracı için internet üzerinden rezervasyon yaptım. Araçta bulunacak kişi sayısı ve taşınacak eşyalar nedeniyle özellikle minibüs tercih ettim ve ilerleyen tarihlerde birkaç defa firmayı arayarak rezervasyonun geçerliliğini teyit ettim. Ancak aracı teslim almadan bir gün önce firma personeli tarafından aranarak aracın kaza yaptığını ve kiraya veremeyeceklerini belirttiler. Ben de nişana gideceğimi, büyük aracın çok önemli olduğunu ve çok zor durumda kalacağımı belirtmeme rağmen büyük araç veremeyeceklerini, dilersem iki adet Egea alabileceğimi söylediler. Arefe günü yaşanan bu sorun nedeniyle aylar öncesinden kiralama yapmama ve defalarca teyit almama rağmen ben ve ailem çok zor durumda kaldık. Aynı gün başka araç kiralama firmalarından yaptığım araştırma sonucunda Enterprise firmasından araç kiraladım ve sorunum çözüldü. Ancak son anda yaptığım kiralama nedeniyle ilk ücretten daha fazla bir tutar ödemek zorunda kaldım. 9 Şubat tarihinde yaptığım rezervasyon bilgileri görseldedir.

15 Nisan 2024 16:56 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

24 Nisan 2024 12:53

İlgili firmadan konuyu araştıracaklarını bildirmelerine rağmen hala olumlu/olumsuz herhangi bir bildirim yapılmamıştır. Ayrıca şikayetle ilgili ilk gün arayan firma çalışanı da rezervasyon bilgimi yanlış iletmiş, kod paylaşmam sonrası isim benzerliği nedeniyle rezervasyon bilgilerimi karıştırdığını söylemiştir. Başından beri müşteri iletişimi ve süreç yönetimiyle ilgili olumlu bir tavır gösterilmemiştir.

Samed sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Öncesi Araç Kiralama Kabusu

Samed
10 Şubat 2025 18:45
Düğün Öncesi Araç Kiralama Kabusu

Egemen
04 Ağustos 2023 19:32
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
22 Ekim 2024 10:39
Mehmet sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2024 18:06
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
07 Ağustos 2024 10:45