Migros Markalı Şitoğlu Üretimi Tahin Helva!

Migros Markalı Şitoğlu Üretimi Tahin Helva!
10 Ağustos 2023 21:39

Dün, 10 Ağustos 2023 de Çanakkale Burda 17 Migros'tan Migros markalı 500gr lik fıstıklı tahin helva aldım. Tarihi 18/112/24 yani geçik değil. Bugün açtım. Dış yüzeyi daha koyu bir renkte sanki günlerce güneşte kalmış, bayatlamış gibi, tadı hiç hoş değil. İçinde fıstık diye konulan ince kıyılmış, krem renginde bir malzeme var, fıstıkla alakası yok. Sanki kuru fasulye haşlanıp kıyılmış, bazıları hafifçe yeşile boyanmış gibi. Bu helvayı şitoğlu firması Migros adına üretmiş. Migros denetleme yapmıyor demek ki. Ne yazık ki öyle zannederdim, hatta hanıma derdim, koca Migros kendi adını lekeler mi, mutlaka kontrol eder ve rafına öyle koyar derdim. Yanılmışım... Artık ne Migros ne de Şitoğlu markası kapımdan giremez.

Yasemin sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2024 22:57
"Şikayetim sonucu benimle iletişime geçip sorunu dinleyip gerekli bilgilendirmeyi yaptılar ve mağduriyetimi gidermek için hediye paketi yolladılar, müşteri memnuniyeti için bu nazik tavırlarından dolayı firmaya teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim"
Tahin Helvasında Hayal Kırıklığı: Sert Ve Kokulu

Taze Diye Aldığım Helva Hayal Kırıklığı Yarattı

09 Ağustos 2025 15:00
Taze Diye Aldığım Helva Hayal Kırıklığı Yarattı
taze-diye-aldigim-helva-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
17 Ağustos 2024 12:18
"Şikayetim kısa zamanda çözüldü teşekkür ediyorum "Torku"YA devam"
İrfan sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2024 18:30
"İlginize teşekkür ederim ayrıca özür mahiyetinde gönderiniz için de ayrıca teşekkür ederim"
Recep sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2024 13:36