Sitingo Oto Yanış Bilgi Ve Kalitesiz Ürün

Alacağım ürünü araç özelliği ni belirterek aracıma uygun mu diye sordum. Uygun dediler. Emniyet kemeri yeri yok. Arkada kol yeri yok. Arka koltukları yatıramıyorum. Bunu söylediğim zaman siz ayarlayacaksınız diye bir yanıt aldım. Ben emniyet kemeri yeri mi açacağım. 1150 civarı
ürünün kalitesizliğini anlatmaya gerek yok zaten

2 Destek
15 Ağustos 2023 09:23 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Merhabalar Meral Ayşe Hanım, Öncelikle WhatsApp destek hattımızla yapmış olduğunuz görüşme kayıtları incelendiğinde iade süreciyle ilgili bilgilendirildiğinizi ve ürünün iadesinin beklendiğinin belirtildiğini görmekteyiz. Malumunuz burası iade sürecinin işletileceği resmi bir platform olmayıp iade süreçleri resmi yazışma kanallarından yürütülmektedir. Ayrıca görseldeki gibi değil dediğiniz ürün için müşteri hizmetleri tarafından firma içi sorgu açılması için sizden görsel talep edilmiş olup tarafınızdan bu talebin karşılanmadığı ve görsel sunulmadığı görülmüştür. Ticarette iade ve değişim süreçleri iddia ve ithamlar üzerinden değil, resmi iletişim kanalları üzerinden görsel ve yazılı kanıtlar ile ilerletilmektedir. Ürünün Web sitesinde açıkça yazıldığı üzere tüm binek araçlara standart uyumlu olduğu ve bire bir sizin aracınızın bütün detaylarına dikkat edilerek sizin aracınıza özel hazırlanmadığı gayet açıktır. Bunun için ayrıca aynı Web sitesinde Araca Özel Oto Koltuk Kılıfı modülü mevcuttur. Daha makul fiyatlı olması sebebiyle seçtiğiniz ürünü daha özel işçilik gerektiren ve fiyatı ona göre belirlenmiş olan Araca Özel Oto Koltuk Kılıfı gibi üretilmesini beklemek diğer bütün müşterilere haksızlık olacağı gibi adil de değildir. Ürün sayfasında da açıkça belirtildiği üzere eğer oto koltuk kılıfı montajı gibi özel işçilik gerektiren bir işçiliği yapmaya yatkın olmayan müşterilerimize özellikle profesyonel bir oto döşemecide montajının yaptırılması bilgisi geçilmektedir. Yine montajına ayrıca para ödememek için müşterilerimiz tarafından layıkıyla yapılamayan montajdan ürünün uyumsuzluğu ya da kalitesizliği sonucu çıkarılmamalıdır. Öte yandan iade sürecinin işletilebilmesi için ürünün tarafımıza iade edilmesini beklemekte olup yukarıdaki açıklamaları bilginize sunar, iyi günler dileriz.