Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Doktorunun Tavırları

04 Temmuz 2023 19:40

Seyrantepe Hamidiye Şişli Etfal Hastanesi'nde psikiyatri *** doktoruna babamı götürdük. Babamın ilacın iyi gelmediğini, mutsuz olduğunu ve sıkıntılarını bahşettik. Fakat ilacı değiştirmeyeceğini veya gerekirse dozunu arttıracağını söyledi. Neden değiştirmeyeceğini açıklamadı. Üslubu oldukça sertti. Annem bir şey izah etmek için kalktı, ilacı göstermek için. Oturun yerinize diye azarladı, korkar tavırlarla. Onun tavırlar yüzünden babam sabaha kadar uyuyamadı. Oysaki stres yapmaması gerekiyor. Epilepsi hastası. Fakat daha da etkilendi bu bayan yüzünden. Bir psikiyatri doktoru böyle yapmaması lazım. Aksine daha çok ilgilenmeli ve güler yüzlü olmalı. İlk defa böyle biriyle karşılaştık. Bu yazılanları dikkate almanızı rica ediyorum. Takipte kalacağız. Bizi çok etkiledi.

Kerim
Kerim

Bu işin peşini bırakmayın Sağlık Bakanlığına, yazabildiğiniz her yere yazın burası yeterli değil,

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Doktorunun Sinirli Ve İlgisiz Tavırları

27 Eylül 2023 01:03

Küçümseyici Tavır Ve İlgisizlikle Karşılaştığım Bir Psikiyatri Randevusu