Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Doktorunun Sinirli Ve İlgisiz Tavırları

27 Eylül 2023 01:03

Seyrantepe Şişli Hamidiye etfal hastanesinde 18 Eylül 2023 tarihinde Psikiyatrist Ö*** A*** Ö***'den randevum vardı. İçeri girdiğimde hekim S**** B****** ve yanında erkek bir hekim vardı. Oturdum sıkıntılarımı anlattım. Ben anlatırken yüzünü ekşiterek bana bakıyor sanki ilk defa böyle bir vakayla karşılaşıyor ve sıkıntılarımı yargılar ve küçümser gibi bir hali vardı. Önceki doktorum B**** Kaygısızdı. Kendisi ayrıldığı için bu hekimle görüşüyorum. B**** Hanım çok iyi bir doktordu ben sıkıntılarımı anlattığımda yüzüme güler yüzle bakıyor ve beni motive ediyordu sadece ilaç vermiyordu benimle tatlı dille güzel bir üslupla konuşuyordu ve bu sıkıntılardan kurtulmam için bana tavsiyeler veriyordu. Gittiği için çok üzgünüm. Fakat S**** B****** hekim ben sıkıntılarımı anlattığımda hiçbir sözde ve tavsiyede bulunmuyor. Ben bunu yapıyorum bende bu var dediğimde bana biraz yüksek sesle neden yapıyorsun diye biraz öfkelendi. Çıkarken iyi günler kolay gelsin dedim soğuk bir tavırla sağ ol dedi o kadar. Çok sinirli duruyordu asık suratlıydı. Bu hastanedeki çoğu doktor ve çalışanlar işini severek yapmıyor hepsi sinirli ve agresif. Çok kötü oldum o gece uyuyamadım. Şikayetimin dikkate alınmasını ve gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Doktorunun Tavırları

04 Temmuz 2023 19:40

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Çayırbaşı Psikiyatri Polikliniği

05 Haziran 2023 17:08