Candan sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Etfal Hamidiye Hastanesi Çayırbaşı Çocuk Cerrahisi Hasta Bakıcı

24 Ekim 2023 20:20

24 Ekim tarihinde2 yaşındaki oğlum sünnet oldu. Doktorlar hemşireler gerçekten çok ilgili, sorduğumuz her şeye cevap verdiler sağ olsunlar. Özel hastane gibi hizmet aldık diyebilirim. Bebeğime yaklaşımları çok güzeldi. Çocuk cerrahisi katında yatış yaptık günübirlik bir yatıştı ama oradaki hasta bakıcı çok rahatsız edici sürekli bana ne yapacağımı söylüyor yapmayınca eşimin yanında söyledim ya sana diye tekrar şikayet eder gibi tekrar söylüyor. 2 yaşındaki bebeğe istediğimizi maalesef yaptıramıyoruz, ağlıyor, kendini fazla belli edemiyor bebek sonuçta ama bunu ben oradaki hasta bakıcıya neden anlatmak zorunda kaldım anlamadım. Hemşireler sorarken odama gelip kendi anlatması, çocuğumu uyutmamı, nasıl yemek yedirmemi söylemesi onun işi olduğunu düşünmüyorum. Son olarak tam çıkış zamanı bebeğimi babasıyla çağırıp damar yolunu çıkarmaya çalışmasıyla müdahale ettim. Sonuç olarak orası bir hastane ve birçok hastalık var kendisi yatak, tuvalet birçok yeri temizliyor. Çıplak Elle hemşirenin yapacağı işi nasıl kendisi yapma gereksimi duyuyor anlamadım. Müdahale ederek hemşire hanıma yaptırdım. Oradaki tavrı nasıl bilmiyorum ama kimse uyarmıyor

Behçet Uz Çocuk Hastanesi Bakım Ve Uyarı Gerek

27 Ağustos 2024 01:03