Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Sipay Karaca Adı Altında Haksızlık: Milyon Yapı'dan Çifte Çekim Şoku

Sipay Karaca Adı Altında Haksızlık: Milyon Yapı'dan Çifte Çekim Şoku
Süleyman
04 Kasım 2024 00:00

Sipay milyon yapı Karaca markası adı altında bugün benden iki defa 1999 TL kredi kartımdan para çekti. Ortada ne ürün var ne firma var. Karaca adını kullanarak bizi paramızdan ettiler. Helal etmiyorum. Karaca markasının bundan haberi var mı. Bunu yapan milyon yapıdan şikayetçiyim.

03 Kasım 2024 23:47

Bugün tarihli benimde kredi kartımdan Karaca Çelik tencere seti aldığımı sanarak 2 defa 1999 TL para çekildi. Ortada ne ürün var ne firma var. Resmen kaldırıldık, bankayı aradım işlemi iptal etmediler. Helal etmiyorum. Paramı iade etmenizi istiyorum.

Ek
07 Kasım 2024 08:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Sizi bilgi vermek üzere aradık ancak ulaşamadık. Tarafınıza mail yoluyla geri dönüş yapılmıştır. Bize 7/24 02167062266 numaralı çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz

Metin

Tüketici hakem heyetinde verdim bekliyorum

Metin

Bugün (16.11.2024) tarihinde Karaca marka fiyatı 999,76 TL olan 1300 Watt lik hamur karma makinesi sipariş ettim. Siparişim onaylanmadı diye benden 999 TL 2 kez alındı. Ancak ne ürün var be sipariş takip numarası. Parayı sipay milyon yapı top up ünvanlı aracı kurum ile yapıldı. Ancak para kimin hesabına gitti onu bilmiyorum. Şikayet üzerine dönüş sipay firması yapıyor biz parayı gönderen kurumuz diye sıyrılıyor. Acaba bu firma ile çalışan Karaca nın bundan haberi var mı? Bir daha ben Karaca ürünleri tercih eder miyim. Ayrıca A101 in sitesinde yayınlanıyordu. Bu firma sipay firmasını ödeme hizmetinde nasıl kullanıyor. Hepsinden davacı olacağım ve buradan sonucunu yayınlayacağım

Bahar

Merhaba aynı mağduriyeti bende yaşadım nasıl parayı iade ettilermi nasıl bir süreç yaşadınız acaba

Halide sonuçtan çok memnun

Halide