Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Çekiliş Hakkıma El Konulması Ve Oyalama Taktikleri!

04 Haziran 2024 16:45

Sinpaş YTS'de altı ayda altı adet yapılacak çekilişli sisteme dahil olmak üzere sözleşme imzaladım ve daha sonra noter çekilişlerinin altı ayda üç kişilik olduğunu görünce durumu yetkililere bildirdim. Yetkili beyanlarına ilişkin eski El notları ve sözleşme metnini gösterdiğim halde "sözleşme metninde sadece "çekilişli" ibaresi yazdığı ve oran belirtilmediği gerekçesiyle altı ayda bir üç kişilik gruba razı olmak zorunda kaldım. Şimdi 31 Mayıs 2024'te çekiliş yapılması gerekirken BDDK Kararı gereğince çekilişin iki ayda bir tek kişilik olacağını söyleyerek 30 Haziran 2024'te yapılacağını söylediler. Yani bir altı ayı daha yemiş oldular. Sürekli olarak belgelerin net düzenlenmemesi ve BDDK değişikliği gerekçesiyle oyalama taktiği uygulanıyor.
Aylardır ödemelerimi düzenli yaptım SİNPAŞ'a bu kadar güvenmişken resmen yanıltıldığımı hissettim. Üstelik BDDK değişiklik yaptı dediler ama ben böyle bir değişiklik bulamadım! Çekiliş hakkımın kullandırılması gerek...

10 Haziran 2024 17:12 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Üyemiz ; Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Bizlere ilettiğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi. Saygılarımızla.

Halit

Bunlar hep oyalama olmayan bir şeyi bile BDK ya yüklüyorlar şube müdürü bölge müdürü yardımcısı hep yalan söylüyorlar

Muhammed
Muhammed

Geçmiş olsun kardeşim. İlk defa ıslak imzalı bir sözleşmenin dışına çıkan, müşterilerini bu kadar mağdur eden bir firma (?!? ) görüyorum. Bu kadar insanın hakkına girip, nasıl rahat olabiliyorlar Şaşırıyorum doğrusu

Halit

Bir insanda şeref ve gurur yokso o insan her şeyi yapar

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Sinpaş Yapi Tasarrufu'nda Güven Sorunu Ve Sözleşme Mağduriyeti

05 Ağustos 2024 02:16
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Gaziantep Şubesi Mağduriyeti!

13 Temmuz 2024 12:47

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Sinpaş'ın 2 Ayda Bir Çekiliş Hakkı Verme Sözleşmesi İhlali

11 Temmuz 2023 12:59