Serhat sonuçtan memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarrufu Eskişehir Şubesi

Sinpaş Yapı Tasarrufu Eskişehir Şubesi
28 Mayıs 2024 16:46

Sinpaş Yapı Tasarrufu Eskişehir şubesine araç için katılım sağladım. Aracımı teslim almadan yaklaşık 2 ay önce borç alarak aldım ve kendilerine araç alacağımı bildirdim. Kendi üzerime almamda herhangi bir sıkıntı olup olmadığını sorduğumda, sorun yok diye dönüş yaptılar. Fakat para teslimatına 15 gün kala, aracın benim üzerime olmaması gerektiğini söylediler. Aracı arkadaşımın üzerine devrettim ve 1 ay bekledik. Sonrasında 1 ay dolduğunda, bir de perşembe günü ödeme yapabiliyorlarmış, onu da bekledik. Arabaya ipotek koydular ve kalan taksitlerim için senet imzalattılar. Senetleri bankaya ödeme yaparak alabileceğimi söylediler. Ben de her ay iş yerinden izin alamayacağımı ve online ödeme yapabileceğimi belirttim. Sorun olmaz, ödemeleriniz bitince alırsınız diye dönüş yaptılar. Her ay gününü sektirmeden ödemelerimi yaptım ve 20 Nisan 2024 tarihinde son ödememi yaptım. Eskişehir şubeye, şube sorumlusu bayana durumu bildirdim, bankayı aramamı söyledi. Bankayı aradığımda senetlerin ellerinde olduğunu fakat Sinpaş tarafından genel merkezlerine senetlerin verilmesi hakkında bilgi maili atılması gerektiğini öğrendim. Banka genel merkezinde onlara senetlerin verilmesi hakkında bilgi verilmesi ve tarafıma senetlerin verilme işleminin böylelikle yapılacağı bilgisi verildi. Durumu şube yöneticisi bayana bu şekilde bildirdim, o da operasyonla görüşeceğini ve bunun bu şekilde olacağını fakat biraz zaman alacağını söyledi. 10 gün kadar bekledikten sonra mesaj yazdım fakat yeniden bankayı aramam gerektiğini söyledi. Ben de sizden mail gitmesi gerekiyormuş diye cevap yazdım fakat karşılık verilmedi. Telefonla aradım, açılmadı. Oyalanıyorum ve öncesinde de yanlış bilgilendirmeler olmuştu. Bunları sineye çektim fakat bu mağduriyeti genel merkezin Eskişehir şubesinde yapılan bu durumu çözmesini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

29 Mayıs 2024 08:43 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Üyemiz ; Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Bizlere ilettiğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

29 Mayıs 2024 08:45

Kurumunuzu aradığımda beni yine şubeme yönlediriyor oradan da sonuç almakta zorlanıyorum

Yorumlar (9)

Halit

Merhaba sözleşmenin 2/3 maddesini bana gönderme şansınız var mı bana söyledikleri çekilişte bana garanti teslim tarihinden önce çıktığı için ödemelerin artı 3300 TL iken 6000 TL oldu yılbaşından sonra

Serhat

Ben kurtuldum darısı başınıza. Ben evrakların nerede olduğunu bilmiyorum. Belkide atıldı. Süreç tamamlandı diye.

Halit

Hiçbir sorunu çözmüyorlar şube müdürü yalan söylüyor diyorum adam hiçbir şey olmamış gibi davranıyor onun için bunlarla anlaşma yapılırken avukatla gidilmesi lazım ya da hiç gidilmemesi lazım

Çok haklısınız

Eren

Serhat bey merhaba, sorununuz çözüldü mü ipoteği kaldırabildiniz mi, benimde kaydım var Eylül de 600 k lik araç teslim alacağım öneriniz var mı

Serhat

Senetleri Ekim ayıydı sanırım benim şubeyi aramam sonucunda geldiğini söylediler zahmet edip arama gereği bile duymamışlar sağ olsunlar.

Serhat

İpotek kalktı fakat senetler halen yok

Salih
Salih

Sinpaş; adamın sıkıntısını çözün. Güven sarsıcı şeyler bunlar.

Eren

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Sözleşme Teslimatında Sürekli Erteleme ve Mağduriyet

24 Ekim 2025 10:56
Mehmetyağız sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Ayı Karışıklığı Nedeniyle Finansmanım 1 Ay Ertelendi, Mağdur Oldum

15 Ağustos 2025 02:04
teslimat-ayi-karisikligi-nedeniyle-finansmanim-1-ay-ertelendi-magdur-oldum-5.jpg
teslimat-ayi-karisikligi-nedeniyle-finansmanim-1-ay-ertelendi-magdur-oldum-4.jpg
teslimat-ayi-karisikligi-nedeniyle-finansmanim-1-ay-ertelendi-magdur-oldum-3.jpg