02 Mayıs 2024 14:27

Yenikent deki tırlar arabaları sayısını geçti. Her sokakta her köşe başında arka arkaya 3 4 tır park ediyorlar. Araçların hem yolunu kısıtlıyorlar hem görüş alanını kapatıyorlar. Sokaklarda arabadan çok tır var neredeyse. Bunlar için tır park alanı yapışa da sokaklar rahatlasa. Tırların olduğu sokaklardan geçerken zaten sıkışıyoruz hele bir de karşıdan araç gelince sokaklar kilitleniyor. Buna bir çözüm lazım. Gece gündüz demeden korna basmaları var bir de.

30 Mayıs 2024 01:57

Yenikent deki tırlar arabaları sayısını geçti. Her sokakta her köşe başında arka arkaya 3 4 tır park ediyorlar. Araçların hem yolunu kısıtlıyorlar hem görüş alanını kapatıyorlar. Tek şeritli yolları bu şekilde istila ediyorlar. Geçen gün trafik polisleri sokak sokak gezip bu şekilde usulsüz park eden kamyon, tır gibi araçların plaka fotoğrafını çekti sanıyorum ki ceza yazmak için. Bunun için teşekkür ederiz ancak daha sık denetim lazım.

Şerife
Şerife
30 Mayıs 2024 02:04

Çiğdem
Çiğdem

Yenikent Menderes mahallesindeyim evimin önünde her gün 3 tir park ediyor gece çalıştırıyorlar 2 3 gibi yarım saat tir sesi bıktık kimseyi rahatsız etmeye hakları yok arabalararimizi evimizin önüne park edemiyoruz ayrıca lütfen bir çözüm yolu bulunsun artık

16 Aralık 2023 10:32

28 Ocak 2025 22:05