Sınav Eğitim Kurumları Sınav Kolejinde 23 Nisan Kutlanmaması

26 Nisan 2024 03:1814.508

Merhaba sayın Sınav koleji yönetimi,

İki kızım Kocaeli sınav koleji ilk okula gitmektedir. Büyük kızımın Bu sene 4. Senesi aynı okulda. Ve ben bugüne kadar kızımın 4 senedir 23 Nisan kutlamasına katılmadım çünkü hiç kutlanmadı. Bunu içim acıyarak yaşıyorum çünkü Atatürk ün çocuklara armağan ettiği bayramı okulumuz kutlamıyor. Şikayetçiyim ve benim gibi düşünen veliler de çok. Nedenini çok merak ediyorum. Her sene diğer okulların anne baba ile birlikte, bayrak sallayarak, şiirler okuyarak bayram kutlamasını sanki başka bir ülkeden izliyor gibi izliyoruz. Kızımın 4 senesini bayramsız geçirdiniz. Açıklaması nedir acaba bir cevap beklemekteyiz. İmkan sorunu mu var zaman sorunu mu var? Çünkü 23 Nisan Salı günü tatildi ve bizler anne baba olarak da evde öylece bekledik. Çünkü okulda hiçbir etkinlik yoktu! İnanabiliyor musunuz çünkü ben bayramımızın sizler sayesinde elimizden alındığını düşünüyorum. İkinci kızım için sizden Atatürk ün çocuklara armağan ettiği bayramı elinden almamanız için çalışma yapmanızı, takip etmenizi talep ediyorum. Bu konuyu takipte olacağım ve kiminle görüşmem gerekiyorsa görüşeceğim. Sizden cevap bekliyor olacağım.

1 Mayıs 2024 02:11

30 Nisan 2024 12:03 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın S.G. Şikayetiniz ilgili kurum yetkilisi ve yönetimiyle paylaşılmış ve görüşülmüştür. Eleştirileriniz bizim için önemlidir. Teşekkür ederiz. Kurum yetkililerinin göndermiş olduğu bilgilendirme yazısını olduğu gibi paylaşıyoruz. Sayın Velimiz, Öğrencilerimize milli ve manevi duyguları aşılamak, gelecek nesillere değerlerimizi aktarabilmek, Atatürk sevgi ve değerini yaşatabilmek misyonumuzun en temel taşlarındandır. Her sene olduğu gibi bu sene de; en büyük bayramlarımızdan biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı öğrencilerimizle birlikte tek bir günde değil iki hafta boyunca geleneksel şenlik programımız dahilinde şiirler, şarkılar, oyunlar eşliğinde kutladık. Çocuklarımızla güldük, şenlendik, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ile ilgili bilgileri pekiştirdik. Veli katılımlı olarak kutlama programımızı ana sınıfı öğrencilerimiz ve aileleri ile 19 Nisan Cuma günü gerçekleştirerek, ana sınıfı velilerimiz ile bu coşkuyu paylaştık. Küçük kızınızın da okulumuzda ana sınıfı öğrencisi olması dahilinde sizi de okulumuzda mutlulukla misafir ettik. 22 Nisan Pazartesi günü ise ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin sahne aldığı başka bir kutlama törenimizde tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz ile 23 Nisan coşkusunu yüreklerimizde hissettik, öğrencilerimizin hem coşkusunu hem de sahne performanslarını hep birlikte alkışladık. İki hafta olarak planladığımız geleneksel 23 Nisan Şenlik programımızı, çocukların mutlu olacağı, onların bayramında onların mutluluğunu artıracak birçok etkinlikle taçlandırdık. Geleneksel şenlik programımızda çeşitli yarışmalar, spor ve sanat etkinlikleri, parkurlar, origami ve robotik etkinlikleri gibi birçok etkinliğe yer verdik. Çocuk bayramını çocukların mutluluğu temelinde onların keyif alacağı, eğleneceği, günün anlam ve önemini kavrayacakları etkinliklerle hissettik. 23 Nisan coşkumuzla ilgili birkaç linki aşağıda sizlerle paylaşmak isteriz.

Serap
30 Nisan 2024 18:01
Eki aç
Eki aç

Sayın yetkili, 23 Nisan için 2 haftalık kutlamalarınızı, oyunlarla çocukları evlendirmenizi takdir ediyoruz. Benim size şikayetim 23 Nisan günü neden kutlama yapılmadığıdır. Sadece bu sene için de değil şikayetim ya da sadede 23 Nisan için de değil. Gerek 19 Mayıs gerek 23 Nisanda coşkuyla kutlamayı her sene beklerken biz veliler olarak uzaktan diğer okulların kutlamalarını izlemekten ve sanki yabancı bir ülkede yaşıyormuş gibi bu hisleri çocuklarımızla paylaşmamaktan şikayetçiyim. Ve benim gibi düşünen bir çok veli tanıyorum. Her ne kadar şikayetlerini dile getirdiklerini söyleselerde yönetim tarafından dikkate alınmamaktan dert yanıyoruz bilginiz olsun. Veli olarak çocuklarımızla bayram heyecanını yaşamak bizim hakkımızdır. 23 Nisan öncesi ve sonrası yaptığınız yarışma eğlenceler için tebrik eder bir sonraki 23 nisanı, 23 Nisan günü okulda kutlamayı talep ediyoruz. İnternetten aldığım örnek fotoğraflardaki gibi bir bayram kutlama hayalimi ilk kızımda yaşayamadım ikinci kızımda yaşamak istiyorum.

Serap
30 Nisan 2024 22:37

Sayın yetkili, 23 Nisan için 2 haftalık kutlamalarınızı, oyunlarla çocukları mutlu etmenizi takdir ediyoruz. Benim size şikayetim 23 Nisan günü neden kutlama yapılmadığıdır. Sadece bu sene için de değil şikayetim ya da sadede 23 Nisan için de değil. Gerek 19 Mayıs gerek 23 Nisanda coşkuyla kutlamayı her sene beklerken biz veliler olarak uzaktan diğer okulların kutlamalarını izlemekten ve sanki yabancı bir ülkede yaşıyormuş gibi bu hisleri çocuklarımızla paylaşmamaktan şikayetçiyim. Ve benim gibi düşünen bir çok veli tanıyorum. Her ne kadar şikayetlerini dile getirdiklerini söyleselerde yönetim tarafından dikkate alınmamaktan dert yanıyoruz bilginiz olsun. Veli olarak çocuklarımızla bayram heyecanını yaşamak bizim hakkımızdır. 23 Nisan öncesi ve sonrası yaptığınız yarışma eğlenceler için tebrik eder bir sonraki 23 nisanı, 23 Nisan günü okulda kutlamayı talep ediyoruz. Sizden Sayın yetkili, 23 Nisan için 2 haftalık kutlamalarınızı, oyunlarla çocukları eğlendirmenize minnettarız. Benim size şikayetim 23 Nisan günü neden kutlama yapılmadığıdır. Sadece bu sene için de değil şikayetim ya da sadede 23 Nisan için de değil. Gerek 19 Mayıs gerek 23 Nisanda coşkuyla kutlamayı her sene beklerken biz veliler olarak uzaktan diğer okulların kutlamalarını izlemekten ve sanki yabancı bir ülkede yaşıyormuş gibi bu hisleri çocuklarımızla paylaşmamaktan şikayetçiyim. Ve benim gibi düşünen bir çok veli tanıyorum. Her ne kadar şikayetlerini dile getirdiklerini söyleselerde yönetim tarafından dikkate alınmamaktan dert yanıyoruz bilginiz olsun. Veli olarak çocuklarımızla bayram heyecanını yaşamak bizim hakkımızdır. 23 Nisan öncesi ve sonrası yaptığınız yarışma eğlenceler için tebrik eder bir sonraki 23 nisanı, 23 Nisan günü okulda kutlamayı talep ediyoruz. Sizden bu konuda güzel dönüşler bekliyoruz. Biz sınav kolejinin eğitiminden, öğrenciye yaklaşımından çok memnunuz. Bu küçük istediğimizin geri çevrilmeyeceğini düşünüyoruz ve eğitime katkılarınız için teşekkür ediyoruz. Konuda güzel dönüşler bekliyoruz. Biz sınav kolejinin eğitiminden, öğrenciye yaklaşımından çok memnunuz. Bu küçük istediğimizin geri çevrilmeyeceğini düşünüyoruz ve eğitime katkılarınız için teşekkür ediyoruz.

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Kazandığımız %70 Bursun Tanınmaması Ve Okuldan Dönüş Alamama

27 Nisan 2025 17:0620.244

Çocuğum, 21.12.2024'de yapılan dil sınavına katıldı. 11.01.2025 tarihindeki akademik bursluluk sınavına da bu sınavdan ö...

Duyarsızlık Ve Ayrımcılıkla Geçen Kayıp Yıllar

21 Haziran 2025 12:2110.951

Kızım, Sınav Koleji’nde geçirdiği 4 yıl boyunca sürekli olarak akran zorbalığına maruz kalmıştır. Bu süreçte defalarca ş...

3 Destek1 Yorum