Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Sınav Eğitim Kurumları FSM Platinum Kurs

30 Kasım 2023 09:24

Bursa FSM Platinum Kurs müdürünün öğrencilere yönelik tehditvari konuşmaları yüzünden kendisiyle görüşmemizde üste çıkarak ve masayı yumruklayarak hem de yalan konuşarak, bizlere karşı nasıl bir öğretim görevlisi olduğunun gerçek yüzünü göstermiştir. Tüm sınıf, üç öğrenciye yönelik konuşmalarının şahididir. Bir öğretmen olarak bir öğrenciye 'sülaleniz gelse bir şey yapamaz' demek ne hakla söylenir? Bizlere karşı '25 bin liralık öğrenciniz var, burada 100 bin liralık öğrenciler var' diyerek neyi ima etmek istiyorlar? Biz üç öğrencimizi kurstan çektik. Bu hafta iki ailemiz daha öğrencilerini çekecekler ve devamı da gelecek. Aynı zamanda çocuklarımızın yaşadığı psikolojik mağduriyetten ve biz velilerin maddi zarara uğramamız nedeniyle tüm veliler mahkemede hakkımızı arayacağız. Oruç ve namaz arkasına sığınarak 'Ben oruçluyum, yalan konuşmam', 'Ben namaz kılıyorum, yalan konuşmam' demek ne kadar doğru? Sınav kursları konusunda yaşadığımız bu olumsuz deneyimlerden dolayı pişmanlık duyuyoruz.

05 Aralık 2023 12:59 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın O.C. Eleştirileriniz bizim için önemlidir. Teşekkür ederiz. Şikayetiniz il sorumlumuz ile paylaşılmıştır.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Pursaklar Sınav Koleji'nde Yaşanan Ciddi İletişim Ve Eğitim Problemleri

20 Haziran 2025 14:39
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Çankaya Kampüs Koleji Ücret Sorunu

27 Temmuz 2023 15:40

Uğur Okulları Bayraklı Kampüsü Müdürü Davranışları

05 Ekim 2023 13:53

11 Temmuz 2024 11:11
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Kızımın Anaokulunda Yaşadığı Travma Ve Okul Yönetiminin Duyarsızlığı

31 Mayıs 2025 12:13