Maltepe Sınav Koleji Soğanlık Kampüsü'nde Ücret İadesi Sorunu!

02 Temmuz 2024 23:15

Maltepe Sınav Koleji Soğanlık Kampüsü Anaokulunda çocuğum zorbalığa maruz kaldı. 2024-2025 yılında hazırlık sınıfına geçeceği ve zorbalık yapan öğrenci ile aynı sınıfta olmayacağı sözü kurum müdürü tarafından verildi. Söz üzerine 30.01.2024 tarihinde kayıt yenilemesini gerçekleştirdik. Bu koşulların 2024-2025 eğitim öğretim yılında sağlanamayacağı bilgisine 29.04.2024 tarihinde kendimiz öğrenip kurum müdürü ile görüştüğümüzde, ayrı sınıf olamayacağı öğrenci sayısından dolayı kayıt esnasında belirtilen bu koşulların artık sağlanamayacağı kurum müdürü tarafından belirtildi. Kayıt esnasında belirlenen koşulların kurum tarafından yerine getirilemeyeceği için ücret iadesinde herhangi bir kesinti yapılmadan kayıt iptalinin, ücretin tamamı tarafımıza yatırılarak gerçekleştirilmesini 10.05.2024 tarihinde dilekçe ile kuruma ilettik. Kurum tarafından 1 ay içerisinde ücretimizin iade edileceği belirtildi. 50 günü aşkın süre geçmesine rağmen ücret iademiz gerçekleştirilmemekte. Aramalarımızda hep bir gerekçe sunularak ya da telefonlarımız açılmayarak ödediğimiz ücretimiz iade edilmemekte. Kurumun kayıt esnasında vaat ettiği koşulları artık sağlayamaması, bu tarihe kadar ücret iademin yapılmaması ve çocuğumu bu tarihe kadar kayıt yaptıramadığımızdan, erken kayıtlardan faydalanamadan farklı bir kuruma vermek zorunda kalacağımdan yani tarafımızı maddi ve manevi zarara uğrattıklarından dolayı ücret iademin ivedilikle kesintisiz bir şekilde Maltepe Sınav Koleji Soğanlık Kampüsü tarafından daha fazla mağdur edilmeden tarafımıza yapılmasını önemle rica eder, gereğinin yapılmasını arz ederim.

06 Temmuz 2024 12:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Ç.A. Eleştirileriniz bizim için önemlidir. Teşekkür ederiz. Şikayetiniz ilgili kurum yetkilisi ile paylaşılacak olup kayıt iptal iş ve işlemleri özel öğretim kurumları yönetmeliği doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

Olumsuz Öğretmen Tutumu Ve Ücret İadesi Mağduriyeti: Sınav Koleji Edremit Kampüsü'nde Yaşanan Sorunlar

09 Ekim 2025 20:32

Söke Sınav Kolejinde Akran Zorbalığına Karşı Duyarsız Yönetim Ve Çözümsüzlük

28 Ağustos 2025 16:10
Feriya sonuçtan hiç memnun değil

Kayıt İptalinde Hizmet Alınmadan Yüksek Kesinti Uygulanması Ve Ücret İadesi Sorunu

07 Ağustos 2025 16:47
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Ovacık Sınav Koleji Yönetim Ve Güvenlik Şikayetim

18 Aralık 2023 18:11