Volkan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 16:25

Ben Ankara'dan bazı hassasiyetleri olan bir grupla Simurg Gezi şirketi ile Balkan turuna katıldım. Ancak tur öyle her şeyiyle organize olmamış şekilde planlanmıştı ki Simurg Turizm ile gittiğime bin pişman oldum. Yolculuğun yorucu olacağını biliyordum. Ancak çok eksikler ve olumsuzluklar vardı. 1. Otobüsün buzdolabı çalışmıyordu, havalandırma yetersizdi. 2. Rehberleri her yönden yetersizdi. 3. Tek şoförle yolculuk yaptık. 4. Otellerin asansörleri çalışmıyordu. 5. Oteller çok pisti. 6. Akşam yemeklerinde alternatif sunamadılar. 7. Gezilecek yerleri gezdirmediler. 8. Bilmediğimiz memleketlerde çok fazla serbest zaman verildi. 9. Grubun hassasiyetleri dikkate alınmamıştı. Onun için de hristiyanların önemli gördükleri merkezlerdeki oteller ayarlanmıştı. Oteller çoğunlukla şehir dışındaydı. Daha çok yazacaklarım var bu kadar yeter mi acaba! Bence yetmez... Simurg Turizm ile bir daha ne yurt içinde ne de yurt dışında bir yere geziye katılmak mı? Allah yazmasın!

Simurg
Simurg

Değerli misafirimiz öncelikle belirtmek isteriz ki biz gittiğimiz ülkelerin turistik yerlerini o bölgenin önemli yapılarını geziyoruz. Bu yapıların belli bir kesme mal edilmesi doğru bir yaklaşım değildir. Ayrıca gezi programları önceden siz değerli misafirlerimize sunuluyor ve buna göre siz satın alıyorsunuz. Maalesef bir otelimizde personel kaynaklı küçük sıkıntı olmuştur ve bunun ilgili rehberimiz resepsiyon da sıkıntıyı gidermek için hazır bulunmuştur. Ayrıca bu konuda otele gerekli uyarılarda bulunulmuştur. Elbette bizim bundan sonra bu otelle ilgili seçimimizde daha dikkatli olmamamızı sağlayacaktır. 7 adet otelimiz beklentinin üstünde memnuniyet ile karşılanmıştır. Fakat bu 1 otel için bütün güzel otelleri eleştirmeniz bizim için düşündürücü karşılanmıştır. Gurubunuzdan yüksek oranda memnuniyet bildirilmiştir. Sizi memnun edemediğimiz için üzgünüz. Her eleştiri firmamız tarafından dikkate alınacaktır ve eleştirinin gerçek niyeti tarafımızdan araştırılacaktır. Saygılarımızla

Gülşah sonuçtan memnun

01 Eylül 2023 20:38