Samet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 14:51

Perşembe sabahı Sabiha'dan Pegasus'la 08:50 uçağı ile Amsterdam'a 3 kişi uçtuk. Sabiha'dan elimizde bir sürü valiz olduğu için dışarıdan trolley aldık. Trolleyler depozitolu olarak 25 liraya veriliyor.

Fişimizi (QR kodlu) bir beyefendiden teslim aldık. İçeride makinelere bırakabileceğimizi ve depozitomuzu iade alabileceğimizi söyledi. Sıkıntı olursa telefonla onları aramamızı derhal sorunu çözecekleri söylediler. Fakat içeride makineyi bulmak inanılmaz zordu, hiçbir yönlendirme yoktu, makineleri resmen uçlara saklamışlar.

Zor da olsa makineleri buldum ama makineler QR kod okumuyor. 15-20 denemeden sonra verilen telefonu (+90 (533) 672 17 ***) aradım. Açan kişi hemen gelip paranızı vereceğim dedi. 10 dakika bekledim kimse gelmedi.

Tekrar aradım, yine geleceğiz dedi. 5 dakika daha bekledim gelen olmadı. Sonrasında uçağı kaçırmamak için 1 saatimi harcadıktan sonra diğer herkes gibi trolleyimi ortada bırakıp, terk etmek zorunda kaldım. Depozitolar teslim edilmeyecekse, depozitosuz deyin de peşinde koşturmayalım!

Bagaj Arabası Depozitosu İade Edilmedi, Mağdur Edildim

30 Ekim 2025 14:13
bagaj-arabasi-depozitosu-iade-edilmedi-magdur-edildim-1.jpg

26 Ocak 2025 18:45
Aps Lojistik Para İadesi Yapılmayan Trolley Hizmeti
Cevat sonuçtan hiç memnun değil

Bagaj Arabası İçin Ödenen Ücret Ve Depozito İadesi Yapılmadı

15 Ağustos 2025 20:10
bagaj-arabasi-icin-odenen-ucret-ve-depozito-iadesi-yapilmadi-2.jpg
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
14 Mart 2023 19:34