Mehmet sonuçtan çok memnun

Simfer Marka Ankastre Fırında Boya Atmaları Ve Paslanmalar!

01 Eylül 2024 13:25
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunlu fırını iade aldılar. Yerine başka fırın ile değişim yapıldı Simfer Ailesine Teşekkür ederim”

24 Eylül 2024 13:19

Simfer Ankastre Set aldım. Ankastrenin Fırın içinde paslanma ve boya atmaları oldu. 9 Temmuz 2024 Servis kontrolünde değişimi yapılması gerektiği bildirildiği halde 24 Eylül 2024 tarihi oldu halen değişimi yapılmadı. Bu zaman surecinde Simfer müşteri hizmetleri defalarca aradığım halde değişim yapmıyorlar... Simfer ürünlerini Alırken bin defa düşünüp alın. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Oyalıyorlar. Gerekli resmi makamlara da ileteceğim. Simfer markasını bir daha evimin içine almam kullanmam

01 Eylül 2024 13:07

Simfer marka ankastre 3lü set aldık garantisi devam etmektedir. Fırın içinde paslanmalar meydana geldi. Servisi ve merkezi aradık bir ay oldu bir sonuç alamadık. Fırını fazla da kullanmıyoruz. Fırının içinde paslanma ve boya atmaları oluştu.

06 Eylül 2024 13:51 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın G., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

25 Kasım 2024 11:33

Simfer Kategorileri