Levent sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2024 14:43
Levent'nin Teşekkür Mesajı
“Merhaba kolay gelsin bugün kargom elime geçti silecek takımı yanında göndermiş olduğunuz arka silecek ve takvim çok ince bir davranıştı çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. Herkese gönül rahatlığıyla Silbak ı tavsiye edebilirim.”

Kardeşime N11 üzerinden 8 Eylül tarihinde aracıma aldırmış olduğum silbak marka silecekler çok aşırı ve rahatsız edici boyutta ses çıkartmaktadır. Bu konuda yardımcı olunmasını rica ederim. Aracımda çekmiş olduğum videoda da ses bayağı bir şekilde belli olmaktadır.

22 Eylül 2024 09:35 (Şikayetten 18 saat sonra)

Cep telefonunuzu, adresinizi yeni bir takım silecek gönderilecektir. Saygılarımızla

22 Eylül 2024 13:56

Öncelikle şikayetimi cevaplamanız ve ürettiğiniz ürünün arkasında durduğunuz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. İstemiş olduğunuz bilgileri mail adresinize gönderdim. Bu şekilde ürünün arkasında duran yerli bir firmayı bütün herkese tavsiye ederim.

25 Eylül 2024 17:26

Cihad sonuçtan çok memnun

Cihad
05 Ocak 2024 15:54
"Daha öncesi internet ortamından birçok kez alışveriş yaptım ve gerek ürünün imalatından kaynaklı, gerekse kargo esnasında oluşan birçok farklı sorunlar ile karşılaştım. Karşılaştığım sorunlarım ile ilgili gerek THH 'ye gerekse Şikayetvar.com adresi üzerinden şikayetler de bulundum. İlk defa yapmış olduğum şikayetlerin çözüme kavuşması noktasında satış sonrası müşteri memnuniyetinde hassas, ilgili, ürününün arkasında duran bir firma ile karşılaştım. Üretici firma almış olduğum Silbak Muson Pro ürünün yenisini göndermek ile kalmayıp, aynı markanın Silbak Classic modelinde hediye olarak göndermeleri beni ayrıca mest etti. Bundan sonra bütün araçlarımda kesinlikle silbak ürününü kullanacağım ve herkese yerli sermaye olduğu bilgilendirmesini yapıp şiddetle tavsiye edeceğim. Yaptığınız işe olan saygınızı müşteriye sonuna kadar hissettirdiğiniz için başarılarınızın devamını dilerim. Teşekkürler silbak."
Emre sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 12:48