Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu Şiddet

26 Eylül 2024 08:08

Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulu’nda 3 senedir eğitim almakta olan kızım, okula kayıtlı olmayan ilkokul 2. Sınıf öğrencisi olan 2 erkek çocuk tarafından şiddete maruz kalmıştır. İki çocuktan biri yönetim kadrosunda olan f*** d*** k**** isimli öğretmenin oğludur. Ders esnasında f**** öğretmen, kızımın sınıf öğretmeni olan h****g**** öğretmeni arayarak kendisine bir öğrenci göndermesini istemiştir. Bu istek dersle ilgili olmayıp tamamen kendi çıkarları doğrultusunda getir götür amaçlıdır. Kızım dersten alınıyor ve f*** öğretmenin çocuğunu çağırmak üzere tek başına depoya gönderiliyor. Okulun çalışanları mevcutken kızımın tek başına iki kez aynı öğretmen tarafından depoya gönderilmesinden dolayı büyük rahatsızlık içerisindeyim. İlk çağırmasında çocukların gelmemesi üzerine f*** öğretmen kızımı ikinci kez yine tek başına aynı depoya göndermiştir. Ve ikinci seferinde f**** öğretmenin oğlu olan s*** r*** kızımı sertçe yere itip yerde defalarca yere çarpmak suretiyle sarsmıştır. Diğer e*** isimli çocuk ise aynı anda kızımın boğazını sıkmıştır. Kızımın çığlık atması üzerine korkup bırakan çocukları, kızım gerektiği gibi hem f*** hem h*** öğretmenine şikayet etmesine ve ben velisi olarak okulun sahibine bildirmeme rağmen bu olay öğretmenler ve yönetim kadrosu tarafından yok sayılmıştır.
Bakın bu benim çocuğumun başına geldi ama herkesin başına gelebilir. Çocuğum çığlık atmasa belki de daha kötü şeyler olabilirdi. Bunu bildikleri halde beni bilgilendirmediler. Aradım okul sahibi çapraz sorgu yapacağını ve bana döneceğini iddia etti. Ama telefonlarıma dönmedi ve tekrar iletişim kurmadık. Umarım başka bir çocuğun bunu yaşamaması için bu yazım size yardımcı olur. Gereken yerlere şikayette bulunmaya devam edeceğim.

Özel Alfa Anaokulu (Küçükçekmece)'nda Öğretmen Şiddeti

13 Ağustos 2023 16:16
Özel Alfa Anaokulu (Küçükçekmece)'nda Öğretmen Şiddeti

Düğmeciler Anaokulu'nda Psikolojik Ve Fiziksel Şiddet

30 Mayıs 2024 13:38
Mevlüde sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 17:00

Oyun Koleji Anaokulu Okulda Psikolojik Şiddet